NASVET Lepota in zdravje
6. 02. 2024 07:33:21

ZNEBI SE DLAK NA NAJBOLJ ODŠTEKAN NAČIN

1/1

Kako smo sploh živeli brez?!

Že poznaš prašek, s katerim se na enostaven način in brez bolečin znebiš dlak? Tudi na intimnih predelih! Depilacijski prašek Lidera namreč omogoča neverjetno nežno in hkrati temeljito depilacijo brez bolečine. Ker ne draži kože, za sabo ne pušča rdečice ali mozoljev.  Lidero najdeš TUKAJ.

 

Namaži torej, kjer si drzneš!

Ker je Lidera tako nežna, je uporabna tudi na najbolj intimnih delih in zato zanjo velja, da jo lahko namažeš povsod, kjer si drzneš! Ta temeljita depilacija brez bolečine in draženja je uporabna na različnih delih telesa. Uporabi jo na intimnih delih, nogah, rokah, trebuhu, prsih, hrbtu in pod pazduhami. Je brez neprijetnega vonja, kot ga imajo številne depilacijske kreme, primerna pa je tako za ženske kot za moške dlake različnih debelin ali gostote poraščenosti.

Tudi zanj

Uporabi Lidero na intimnih delih, nogah, rokah, trebuhu, prsih, hrbtu in pod pazduhami. Je brez neprijetnega vonja, kot ga imajo številne depilacijske kreme, primerna pa je tako za ženske kot za moške dlake različnih debelin ali gostote poraščenosti.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka