Potrošni material

Te je ob izvajanju glasbe že kdaj presenetila drobna, a nepričakovana okvara? Potrošnega materiala je v glasbenem svetu ogromno in pogosto je treba zamenjati kakšen na pogled sicer nepomemben, a za uporabo ključen element. Da se preventivno izogneš neprijetnostim, si že pred nakupom poglej široko ponudbo potrošnega materiala za glasbo in poskrbi za primerno rezervo v tvojem inventarju.

Najdeš lahko zelo različne vrste materiala, kot so razni kabli (povezovalni; kabli za inštrumente; kabli za mikrofone; zvočni kabli) in drugi, povsem različni pripomočki, denimo strune, konektorji, multikorji, mazila, trzalice itd.

Kabli so zelo različnih oblik, služijo pa zelo različnim namenom. So zelo pomemben dejavnik znotraj glasbene opreme, saj povezujejo različne dele in omogočajo njihovo sodelovanje in primerno delovanje. Ob povezovalnih poznamo tudi kable za inštrumente in mikrofone, ki so namenjeni precej bolj specialni uporabi. Tu je treba omeniti še razne konektorje in multikorje, ki so prav tako pogost potrošni material

V glasbeni produkciji je nemalo tudi manjših, na prvi pogled nepomembnih, sicer pa ključnih stvari. Strune so namreč najpomembnejša sestavina kitare, med seboj pa se razlikujejo glede na namen uporabe. Delijo se na tiste za klasične kitare in tiste za električne, nadalje pa tudi za bas oziroma akustične kitare. Značilen potrošni material je tudi trzalica, ki se uporablja za vlečenje po strunah, je pa res, da lahko ob njeni odsotnosti tudi improviziraš (npr. s kovancem). Različna mazila skrbijo predvsem za nego in vzdrževanje glasbene opreme, njihova uporaba pa je nujna za dolgo in nemoteno življenjsko dobo inštrumentov.

Pazljivost ne bo odveč predvsem pri nakupu kitarskih strun, saj morajo biti prilagojene vrsti tvoje kitare. Pri kablih upoštevaj ustreznost glasbeni opremi, kateri so namenjeni.

več
Cena
MIN MAX

Znamka

Nakupovalni nasveti

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

5 preprostih nasvetov za nakup pravega inštrumenta za tvojega otroka

Ali gre tvoj otrok septembra v glasbeno šolo in potrebuje svoj prvi inštrument? ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
6783 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka