Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Originalen / kompatibilen toner

Barvni toner

Za model printerja

Tonerji

(16713 izdelkov)

Gotovo nočeš, da ti zmanjka barve ravno med tiskanjem zelo pomembnih dokumentov! Nakup tonerja za laserske tiskalnike zaradi svoje velikosti in dolgotrajnosti povsem minimalizira možnost, da ti zmanjka barve za tisk.

Pred nakupom se dobro pozanimaj o modelu svojega tiskalnika in preglej raznoliko ponudbo na trgu, kjer kar mrgoli proizvajalcev.

V kategoriji Tonerji so med najbolj priljubljenimi znamkami InkPrint, Xerox, HP, Lexmark in Canon, odločaš pa se lahko med črnim ali barvnim tonerjem. Z enim črnim tonerjem lahko natisneš približno 2000 strani in več, z barvnim malenkost manj. Njegova življenjska doba (oziroma rok trajanja) je skoraj neomejena, saj lahko en zdrži tudi nekaj let, paziti je potrebno le, da ni na vlažnem mestu, saj se prah v tem primeru sprime skupaj. Pred vstavitvijo v tiskalnik ga je zato najprej potrebno dobro pretresti.

Poenostavljeno lahko tonerje imenujemo kar velike kartuše. Med njimi je namreč največja razlika v tem, da so tonerji namenjeni bolj zmogljivim tiskalnikom in uporabnikom, ki tiskajo v večjih količinah. Uporabljajo se za tiskanje z laserskimi tiskalniki; nakup tiskalnikov, ki delujejo na tonerje, pa je priporočljiv le za uporabnike, ki zelo veliko tiskajo in fotokopirajo. Izbiraš lahko med originalnimi in kompatibilnimi tonerji..

Kako deluje toner? Laserski tiskalnik barvni prah na papir zapeče s pomočjo laserja, prah pa je shranjen v posebni kartuši, tonerju. Uporabljajo se predvsem v poslovnem svetu, saj v gospodinjstvih ne tiskamo tolikšnega števila strani. Pomembna lastnost tonerjev je, da jih lahko obnavljamo (ponovno natresemo barvni prah v kartušo), kvaliteta tiska pa se ob tem bistveno ne zmanjša, saj je garancija tonerjev v veliki večini časovno neomejena.

več
16713 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka