Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Okrasno grmičevje

(4 izdelki)

Tudi ti obožuješ naravo in vrt, ter se v prostem času rad zadržuješ na vrtu ali dvorišču? Se morda profesionalno ukvarjaš s kmetovanjem in rad raziskuješ med ponudniki različnih vrtnih in kmetovalskih izdelkov? Pred nakupom določenega izdelka je zagotovo dobro preveriti tudi ponudbo konkurence, zato je najbolje raziskovati nekje kjer najdeš vso ponudbo na enem mestu. Pri nas si med drugim lahko ogledaš tudi pestro izbiro okrasnih grmov, ki bi še posebej lepo lahko krasili tvoje dvorišče ali vrt.

Okrasni grmi ne le, da lepo izgledajo, ampak na vrtu ali dvorišču opravljajo tudi določene funkcije. Nudijo zaščito pred vetrom, radovednimi pogledi tvojih sosedov in nudijo senco v vročih poletnih dneh. Družinska in prijateljska druženja bodo na takšnih dvoriščih in vrtih še toliko bolj prijetna in zabavna.

Izbira okrasnih grmov je enostavna, če lahko izbiraš med večjim številom izdelkov na enem mestu. Odločitev kateri grm izbrati je odvisna predvsem od namena, kateremu naj bi grm služil, od same lokacije in pa od ostalih rastlin v okolici. Izbiraš lahko med višjimi ali manjšimi grmi, odvisno od tega koliko prostora imaš. Določeni grmi dobro uspevajo v senci, določeni na soncu, določeni pa ne smejo biti izpostavljeni drugim rastlinam. Pred izbiro ti torej priporočamo, da natančno preveriš kateri grm je primeren zate.

Pokaži več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka