Hidroforji / hidropaki

(88 izdelkov)

Hidrofor je odličen in nadvse priročen pripomoček v vsakem gospodinjstvu, saj slednjega oskrbuje z vodo in pri tem predstavlja podporni sistem. Prav tako izjemno pomembno vlogo opravlja pri zagotavljanju sanitarne vode, ki jo oskrbuje iz vodnjakov in cistern, svoje naloge pa vešče opravlja s stalnim pritiskanjem vode. Slednje še kako prav pride pri uporabi stranišč, pralnih strojev, pa pri namakanju vrtov, trat ali pri zalivanju rastlinja in vrtnih, balkonskih cvetlic.

Navadno hidroforji delujejo tako, da po priključitvi vodovoda na rezervoar z vodo potiskajo v nasprotni smeri proti točki uporabe. Prednost za nakup zagotovo predstavljajo tisti hidroforji, katerih delovanje je tiho, je ohišje črpalke jekleno ter s tem kar se da masivno in vzdržljivo, robustno ter kvalitetno. Novejši, vseobsegajoči potrošniški trg tudi pri hidroforjih ponuja vse boljšo tehniko, mehaniko in sledenje napredni tehnologiji. Tako denimo večina hidroforjev že vsebuje izredno kvaliteten manometer, dodatno toplotno zaščito, aluminijasto navitje motorja ter merilnik in stikalo za tlak.

Preden pa pokažeš na končno izbiro, se še enkrat prepričaj o tehničnih lastnostih novega gospodinjskega pripomočka. Primerjaj hidroforje različnih blagovnih in trgovskih znamk med seboj na primer po območju napetosti, zmogljivosti oziroma moči, maksimalnem pretoku, dolžini priloženega kabla, pa po maksimalnem pritisku, kot tudi po premeru cevi in premeru priključka.

Naj ti do pametnega nakupu in maksimalnega zadovoljstva pomagamo tudi mi. Namreč: na našem največjem primerjalnem spletnem mestu ceneje.si smo zate pripravili »zbirko« različnih proizvajalcev orodja, pripomočkov in gospodinjskih aparatov, med kategorijo katerih sodijo tudi omenjeni hidroforji. Z le nekaj kliki lahko na podlagi vseh omenjenih, zgoraj opisanih kriterijih ločiš med ustreznimi in neustreznimi ter preferenčno izbereš sebi najpopolnejši hidrofor, ki bo tvoje domovanje z vodo oskrboval še dolgo časa.

Pokaži več
88 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka