Garažna vrata

Ali tvoja garaža potrebuje nova garažna vrata, s katerimi bodo vsi jekleni konjički zaščiteni in varni pred zunanjimi, oljskimi vplivi? V kolikor je odgovor pritrdilen, brž preveri našo novo pestro primerjalno ponudbo garažnih vrat, kjer si lahko ogledaš številne izdelke raznolikih proizvajalcev, ponudnikov, trgovcev in trgovskih posrednikov. Izberi sebi najljubša, tvoji garaži pa najprimernejša garažna vrata, ki bodo tudi celotnemu domovanju dodala nov pridih in ga obdala v povsem novo, svežo preobleko.

Med garažnimi vrati so trenutno še vedno najbolj priljubljena sekcijska dvižna garažna vrata, saj predstavljajo kombinacijo praktičnosti, estetske zanimivosti, varnosti ter preproste in vsestranske uporabe. Prav tako so izredno priporočljiva, v kolikor želiš kar se da najbolje izkoristiti svoj prostor pred in med garažno odprtino, saj se tovrstna garažna vrata navadno odpirajo navpično ter se zapeljejo pod strop. V kolikor pa prisegaš na klasiko, lahko izbiraš med dvokrilnimi ali brezčasno tradicionalnimi garažnimi vrati. Prednost zagotovo predstavljajo tudi tista, z visoko sposobnostjo tesnjenja, upoštevaš pa lahko tudi njihovo sposobnost dobre izolacije ter s tem zagotavljanja stalne, želene temperature. Slednje je izrednega pomena predvsem v primerih, če in ko garažo uporabljaš tudi v druge namene, ne le za parkiranje avtomobilov, pač pa denimo tudi za pisarno, delavnico, lastni fitnes studio, telovadnico ali shrambo opreme in aparatur, za katere v hiši ali stanovanju ni več zadostnega prostora. Ob tem dodobra premisli, s katerimi garažnimi vrati bi bilo takšno tesnjenje resnično mogoče, saj le tako lahko preprečiš tudi prehajanje listja, prahu, dežja in ostalih smeti.

Poleg vseh že omenjenih kriterijih, po katerih izbiraš svoja najljubša in najboljša garažna vrata, pozornost, preden izbrana dejansko naročiš, usmerjaj tudi na: večjo trdnost plošče, ki bo zagotavljala dodatno varnost in zaščito, na že omenjeno odlično izolacijsko sposobnost ter na funkcijo prekinitve toplotnega mostu, kar posledično prepreči kondenzacijo garažnih vrat na notranji strani. Sicer lahko izbiraš tudi med raznolikimi materiali, barvami in motivi, kot so na primer: linijski, gladki, gladki z le eno črto, pa kasetni in microline motivi.

preberi več
Nasveti 0
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

2 izdelka
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.