Pribor za lepila

Skorajda ni mojstra ali mojstrice, ki se vsakokratno ne bi spoprijemal z raznovrstnimi opravili, kjer je potrebno posegati po lepilih. Z njimi lepimo, pritrjujemo skorajda na vsakem koraku tako znotraj hiše in stanovanja, kot tudi zunaj, v okolici, na vrtu, v delavnici in/ali garaži. A da bo lepljenje kar se da hitro, enostavno, učinkovito in zabavno opravilo, si je več kot priporočljivo zagotoviti ves potrebni pribor za lepila. Že na naši spletni strani ceneje.si lahko pregledaš, kaj vse k omenjenemu priboru za lepila sodi, ter na kaj vse paziti, da bo tvoj dom resnično brezhibno urejen.

Med priborom za lepila lahko izbiraš pištolo za kartuše, kjer pa moraš paziti, da je ohišje kar se da trpežno, a enostavno za uporabo, k temu pa med drugim pripomore še ergonomsko držalo, ki zagotavlja optimalen prenos moči. Upoštevaj še količino morebitne kartuše in težo za kar se da hitro in lahkotno opravljanje nalog. Sicer s priborom za lepila lahko zaokrožiš celotno lepilno kolekcijo tudi tako, da ji dodaš še pištolo za poliuretansko peno, kjer sicer lahko upoštevaš enake nakupne kriterije kot za prej opisano pištolo za kartuše, pa seveda nepogrešljivo lepilo (različnih vrst in namenov uporabe), pa pištolo za vroče lepljenje (denimo z voskom, ki je najbolj znano pri dekoracijah in zavijanju daril, pa tudi pri pritrjevanju raznih delov pohištvenih kosov…), vzmetne ročne pištole kot tudi ročne silikonske pištole brez zobcev, tesnilni trak, adapter za montažno peno, razne etike, lepilne palčke, vložke, paste za čiščenje rok in še in še.

Naj bo lepilo tvoj zaščitni znak in nadvse priročni spremljevalec, ki bo stvari zlepil in popravil, še preden se bodo dokončno obrabile. Naj bo lepilo zmogljivo in močno, a ob tem še posebno previdnost usmerjaj na svoje zdravje. Upoštevaj oznake in opozorila na embalaži ter pri delu, predvsem z najagresivnejšimi lepili, uporabljaj zaščitne rokavice. Poleg lepila in zaščitnih rokavic pa si priskrbi tudi ostali pribor za lepila, s katerimi bodo tovrstne naloge še toliko lažje in hitreje opravljene.

preberi več

Ne spreglej

UHU LEPILO 40 gr.

v ugodninakupi.si

od 2,49 €

UHU LEPILO 21 gr.

v ugodninakupi.si

od 1,99 €

Nakupovalni nasveti

Vodoodporne tapete za kopalnico

Uporaba tapet ni več omejena zgolj na suhe prostore! Naslednje vodoodporne tapete so primerne za vlažne ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
82 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.