Rezkalniki, nadrezkarji

(284 izdelkov)
Za obdelavo najrazličnejših materialov, rezkanje in obdelovanje šablon, utorov, kontur, kot tudi izdelavo raznolikih okvirjev, letvic in podobno posezi po temu primernimi rezkarji in nadrezkarji. Nekatere lahko uporabljaš za najrazličnejše materiale, spet drugi so s svojo specifičnostjo namenjeni le določenim površinam. Na podlagi svojih potreb, želja, predznanja in zmožnosti izberi rezkar in/ali nadrezkar, ki bo kot naročen zate, vsakokratne naloge pa se bodo z njim opravljale z največjim veseljem in lahkotnostjo, kot da bi vse opravil kar rezkar oziroma nadrezkar sam.

Med tehničnimi lastnostmi in zmogljivostmi previdno preveri, s katerim rezkarjem oziroma nadrezkarjem bodo naloge opravljene kar se da hitro, a ob enem varno in učinkovito. Zagotovo je to tisti, katerega motor je močnejši, istočasno pa ponuja še morebitno preobremenitveno zaščito, sprotno sesanje prašnih delcev, sistem blokiranja vretena, kot tudi pokrov ohišja s popolnoma ravno površino, ki omogoča hitrejše menjavo rezkarja ali nadrezkarja, povsem enostavna pa je ob tem tudi njihova namestitev.

Prednost za nakup zagotovo predstavljajo še: lahkotnost celotnega rezkarja in nadrezkarja, saj bi ob morebitni preveliki teži delo postalo dolgotrajnejše, bolj okorno in oteženo. Pred končnim dejanjem na blagajni preveri še oznake ob stročnici in številu vrtljajev. Zopet priporočljivejši in primernejši so tisti, katerih omenjeno število je seveda višje. Pri vseh omenjenih kriterijih pa previdno izbiraj predvsem na podlagi lastnih potreb in predhodnih znanj. Izbiraš sicer lahko tudi med vrsto uporabe, kot sta denimo: ročni ali zidni rezkar in nadrezkar.

Če tudi ti sodiš med tiste, ki jim nakupovanje po trgovinah ne diši in temu ne namenjajo radi veliko časa, smo zate pripravili najboljšo rešitev. Le z nekaj kliki na naši spletni strani ceneje.si lahko pregledaš pestro ponudbo, ki se sicer skriva na policah različnih trgovskih centrov. Tako kar iz domačega naslonjača lahko izbereš tisti rezkar in/ali nadrezkar, ki bo svoje mesto v tvoji delavnici ohranjal še mnogo delavnih dni.

več
284 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka