Vodne tehtnice / libele

(563 izdelkov)

Vodne tehtnice oziroma libele so še ena kategorija med nepogrešljivim orodjem vsakega mojstra in mojstrice svojega domovanja. Če svoje še nimaš, ali je čas, da zamenjaš staro, preglej, kaj smo ti skupaj s številnimi ponudniki, proizvajalci, trgovci oziroma trgovskimi posredniki, priznanimi blagovnimi znamkami orodja za dom in vrt, pripravili na največji primerjalni spletni strani ceneje.si. Ujemi najboljšo kombinacijo kakovosti in cene ter dopolni svojo nepogrešljivo zbirko najnujnejšega orodja za brezhibno urejen dom in vrt.

Med vodne tehtnice in libele sicer sodijo klasične, vsem dobro poznane vodne tehtnice v obliki debelejšega pravokotnega ravnila, vse pogostejše pa so tudi tehnološko zmogljivejše, natančnejše in učinkovitejše laserske vodne tehtnice in libele. Najpomembnejše v obeh primerih je natančno premisliti in pregledati maksimalno merilno natančnost, pri laserskih vodnih tehtnicah in labelah pa pozornost usmerjaj še na preostale parametre, kot denimo: na fleksibilno zidno držalo, ki se oprime na vse površine, z njim pa je delo mogoče dokončati brez ostalih dodatkov, pripomočkov ali orodij, kar se da hitro in kakovostno. Prav tako je potrebno in priporočljivo pri nakupu upoštevati dolžino območja dela, pa zmogljivost laserske diode, razred, v katerega laser sodi, težo, oskrbo s tokom, vidno dolžino laserjev ter moč samega akumulatorja.

Vodna tehtnica in libela je sicer odličen pripomoček za polaganje polic ali polaganje ploščic. Poleg zgoraj opisanih kriterijev, potrebnih za vrednotenje pametnega nakupa, so še dodatna oprema, kot na primer nastavek za ploščice z vzmetnimi sponkami, ali dodatni močni magneti, ojačano ohišje, odporno pred udarci in priloženo z gumiranimi držali. Zagotovo prednost prinašajo tudi morebitne priložene baterije. Skratka: preglej, primerjaj in se odloči, ob tem pa dovoli, da ti pri najboljši odločitvi pomagamo tudi mi…

več
563 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka