Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Ostalo ročno orodje

(3035 izdelkov)

Če že imaš vse, kar je opisano v kategorijah ročnega orodja, kot denimo: škarje, dleto in konico, izvijače, kladivo in macolo, klešče, pa raznovrstne ključe, nože, pilo, pinceto, primeže, spenjalnik in sponkač, poglej česar pa mogoče še nimaš med ostalim ročnim orodjem.

V kategorijo ostalega ročnega orodja med drugim sodi tudi žična ščetka, s katero praktično in enostavno očistiš nezaželeno rjo, z njo pa lahko očistiš tudi svojo ograjo, ki bo nadaljnje kar sijala od čistoče. Sicer so žične ščetke primerne tudi za čiščenje raznolikih cevi, kot pomoč in nepogrešljiv pripomoček pa se uvrščajo tudi v torbo vsakega dimnikarja. Če se čiščenja dimnika in cevi sicer lotevaš tudi ti, ob tem kombiniraj dolžino ročajev oziroma držal, kar bo pripomoglo k lažjemu, hitrejšemu in učinkovitejšemu čiščenju oziroma krtačenju raznolikih površin.

Pri ostalem ročnem orodju najdeš tudi točkala, pri izbiri le–teh pa pozornost usmerjaj na najboljši material, katerega navadno predstavlja krom vanadij, ki je nadaljnje še v celoti poboljšan. Konico naj ima induktivno kaljeno, medtem ko je prednost tudi njegova dodatno kaljena, površinska zaščita. Med najboljšimi točkali so seveda tisti, izdelani v skladu z najvišjimi standardi, zatorej upoštevaj tudi oznake pod to kategorijo.

K ostalemu ročnemu orodju pa se uvršča še luknjač za usnje. Slednje je predvsem uporabno v primerih, ko želiš svojemu pasu dodati novo dolžino, ali se paščki ure ne skladajo s širino tvojega zapestja. Da ne bi po nepotrebnem zapravljali denarja za popravilo tovrstnih modnih dodatkov, z novim luknjačem za usnje in z ostalim ročnim orodjem lahko vlogo urarja, čevljarja ali usnjarja že od danes dalje prevzamemo kar sami.

več
3035 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka