Kladiva in macole

(941 izdelkov)

Ali se ravnokar srečuješ s prenovo stanovanja ali hiše? Se lotevaš drobnih dekoracij, kot je postavljanje stenskih ur, slik in koledarjev? Ali je na tvojem naslednjem seznamu domačih opravil sestavljanje omar, polic in ostalih pohištvenih kosov? Potem zagotovo potrebuješ žeblje, za njihovo zabijanje in pritrjevanje pa je najprimernejše vedno nepogrešljivo kladivo. V kolikor se pripravljaš tudi na urejanje okolice svojega doma, želiš postaviti količke ali ograje, se ukvarjaš s kakršno koli obliko kamnoseštva pa posezi tudi po vsem dobro znani macoli.

Pri izbiri kladiv in macol upoštevaj njihovo težo, kot tudi dolžino ročajev. Prevelika oziroma pretežka kladiva in macole namreč lahko otežijo tvoje delo in prispevajo k nepotrebni okornosti, s tem pa podaljšajo tudi čas trajanja opravil. Ob tem upoštevaj še namen in vrsto uporabe. Kot rečeno so kladiva primernejša za žeblje, sestavljanje omar in polic, medtem ko po macolah navadno posegamo ob težjih, masivnejših in trših materialih, kot je denimo kamen. Ročaj oziroma ogrodje kladiva in macole je navadno lesen, vsekakor pa naj bo poliran in nedrseč, da bo delo opravljeno hitreje in kar se da učinkovito.

Pomembno pri kakovostnem in učinkovitem zabijanju, sestavljanju ali potrebnem in lažjem razbijanju trših materialov (denimo kuhinjske ali kopalniške keramike, pa tiste na balkonu, terasi ali verandi) izbiraj najbolj kakovostna kladiva in macole, katerih glava oziroma rezilo bo dobro nabrušeno in dovolj ostro.

Na spletnem mestu ceneje.si preglej pestro ponudbo kladiv in macol ter jih med seboj primerjaj po kakovosti, ceni in vseh že zgoraj opisanih kriterijih. Opremi svojo delavnico z novim, kakovostnim orodjem, drobnim dekorativnim visečim stvarem zagotovi njim primerno in ustrezno mesto, omare in ostale pohištvene kose pa sestavi in pritrdi tudi s pomočjo novega kladiva.

več
941 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka