Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Kopalniške armature

(6746 izdelkov)

Če ravnokar renoviraš ali kupuješ novo kopalnico, imaš zagotovo ogromno detajlov na neskončno dolgem seznamu, ki te vodi k celoviti opremi tvojega kopalniškega kotička hiše oziroma stanovanja. Na omenjenem seznamu pa se zagotovo visoko uvršča tudi nova kopalniška armatura, ki predstavlja enega izmed najbolj nepogrešljivih kopalniških elementov.

Naj te med nakupom ustrezne kopalniške armature vseskozi vodi misel na najvišjo kakovost, iz katerega so izdelane, saj le tako lahko izbereš takšno, ki ti bo služila skozi daljša obdobja. Z najboljšim materialom se izogneš nepotrebnim popravilom, denimo zaradi puščanja vode ali kasnejše razrahljanosti oziroma neustrezne pritrjenosti kopalniških armatur. Navadno so najkakovostnejše kopalniške armature izdelane iz trpežne medenine, ki omogoča njihovo dolgotrajno obstojnost. Za resnično dolgotrajno obstojnost pa moraš poskrbeti tudi za ustrezno čistočo in higieno: med drugim pozornost usmeri na odstranitev oblog vodnega kamna!

Pri nakupu kopalniških armatur upoštevaj uporabo in funkcionalnost, pa tudi vhodni, pretočni pritisk in temperaturo vode, kot tudi način priprave tople vode. Pomembno je, da se prilagajaš dolžini kopalniških armatur in velikosti kopalnice, saj ob neprimerni odločitvi lahko ustvariš različne in s tem nepotrebne učinke oziroma posledice. Naj te ob nakupu usmerja tudi način toka vode, ki je lahko v obliki tuša ali klasičnega okroglega curka.

Tudi s kopalniškimi armaturami lahko slediš svojemu okusu in stilu opremljenosti domovanja. Izbiraš lahko med rustikalnimi, klasičnimi ali sodobno modernimi. Slednje vodi tudi visoka tehnologija, kot denimo elektronske kopalniške armature, ki s senzorjem zaznajo bližino rok, ugasnejo pa se takoj, ko umakneš dlani. Vse bolj priljubljene so tudi tiste z led svetilko, ki samodejno spreminjajo barvo glede na temperaturo vode. Te pa nimajo le estetske funkcije, pač pa lahko pripomorejo k zagotavljanju večje varnosti pred prehladno oziroma prevročo temperaturo vode in tako preprečijo nekatere nevarnosti opeklin in ozeblin.

Pokaži več
6746 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka