Otroški stoli in sedalne vreče

(826 izdelkov)

Da bodo otroške sobice do potankosti opremljene in poskrbljene za brezskrbno igro, ustvarjanje in učenje tvojih otrok, poleg miz, omaric in predalnikov poskrbi še za udobna in kvalitetna, otrokom prilagodljiva sedala. Izberi zanje primerne otroške stole in sedalne vreče.

Med otroškimi stoli in sedalnimi vrečami izbiraj tiste, ki najbolj ugajajo tvojemu otroku. Prilagodi jih njegovi starosti in poskrbi za kvalitetno, dobro pokončno držo. Zaradi učnih obveznosti danes šolarji veliko časa preživijo sede za pisalnimi mizami, za kar je prava izbira sedal še toliko bolj pomembna. Otroku zagotovi oblazinjen otroški stol, bodisi brez ali s pritrjenimi koleščki, ali pa takšnega z oziroma brez ročnih naslonjal. Pomembno je, da se pri odločitvi za nakup posvetuješ tudi s šolarjem oziroma šolarko, saj bo le tako nova pridobitev z veseljem uporabljena.

K otroškim stolom se sicer uvrščajo tudi tabureji, ki so nadvse priljubljeni zaradi raznovrstnih oblik, od tistih okroglih oziroma ovalnih, pa do kockastih oziroma kvadratnih. Ravno tako so značilni in poznani zaradi raznobarvnih odtenkov, pisanih barv, predvsem otroci in najstniki radi posedajo na rdečih, zelenih, modrih in rumenih. Za otroke pa vse bolj privlačne, kot tudi primerne in priporočljive, postajajo sedalne vreče, ki se prilagodijo njihovemu telesu. Tako na primer po dolgih urah sedenja za pisalno mizo radi sedejo na sedalno vrečo, na kateri ostro držo zamenjajo za sproščeno in bolj udobno vzdušje.

Med pestro izbiro raznovrstnih otroških stolov in sedalnih vreč izberi takšno, ki bo izdelana iz kar se da kakovostnega materiala. Namreč: le na takšen način jo lahko ubraniš pred nepotrebnimi odrgninami, packami, madeži ali urezi. Če izbiraš usnjene, slednje lažje obrišeš, kar enostavno s kuhinjsko krpo ali brisačko, a je večja nevarnost odrgnin in prask. Nasprotno pa so na slednje nevarnosti manj občutljive sedalne vreče in tabureji oziroma ostali otroški stoli, izdelani iz blaga, a je zato njihovo pranje nekoliko oteženo. Se pa zopet najde rešitev z dodatnimi prevlekami in našitki.

Pokaži več
826 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka