Povodci za mačke

Se ti je ravnokar pridružil nov mačji prijatelj? Ali pa načrtuješ oziroma pričakuješ povečanje mačje družine? V kolikor je vsaj en odgovor pritrdilen, poskrbi za to, da bo tvoj novi ali pa že obstoječi zvesti mačji prijatelj oskrbljen z povodcem za mačko, ki bo poskrbel za večjo varnost ter mirnejše in brezskrbne sprehode Ker si najboljši prijatelj zasluži le najboljše, preveri, kaj smo pripravili pod kategorijo povodcev za mačke na največjem spletnem primerjalniku ceneje.si, kjer svojo ponudbo predstavljajo le najbolj priznane blagovne znamke, najboljši proizvajalci, trgovci in trgovski posredniki povodcev za mačke. Zagotovi svojemu hišnemu ljubljenčku izdelek, ki bo pripomogel k še večji varnosti, prav tako pa mu priskrbi takšnega, ki ga, kljub prilagodljivosti njegovemu vratu oziroma telesu ne bo oviral pri vsakodnevnem gibanju in sprehajanju.

Pri izbiri povodcev za mačke v prvi vrsti pozornost usmerjaj na dimenzije oziroma velikosti. Slednje prilagajaj tako velikosti kot tudi starosti in vrsti, pasmi tvojega mačka. Pri tem upoštevaj tudi udobje in ugodje tovrstnih izdelkov, izbiraj pa le najboljše in najbolj kvalitetne materiale. Namreč le na takšen način lahko preprečiš prehitro uničenje ali raztrganje mačje ovratnice oziroma oprsnice kot tudi povodca za mačke, predvsem v primeru, če tvoj štirinožni prijatelj sodi med najbolj igrive, aktivne in razigrane. Prav tako je ustrezna velikost izjemnega pomena, saj v primeru premajhnih in preozkih oziroma pretesnih mačjih ovratnic in s tem pretrdih, preveč robustnih povodcev za mačke lahko pride do urezov, zadušitev ali ostalih poškodb in nesreč.

Poleg materiala in dimenzije se sicer v pestri, vseobsegajoči, sodobni, potrošniški tržni ponudbi lahko odločaš tudi med raznolikimi modeli, barvami, odtenki in poslikavami. Vse bolj so priljubljeni povodci za mačke s plastičnim držalom, ki lastniku omogočajo še boljši oprijem. Prav tako prednost predstavljajo tisti povodci za mačke, ki vsebujejo funkcijo zaustavitve oziroma »razpustitve«, ki lahko tvojega kosmatinčka bodisi zaustavijo ali mu zagotovijo nekoliko prostejše tekanje in sprehajaje. Prav tako so primerni in uporabni univerzalni oziroma vsestransko uporabni povodci za mačke, ki so primerni v kakršnem koli vremenu, saj njihov material omogoča trpežnost, hitro sušenje oziroma ohlajanje.

preberi več
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Barva

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Ob dnevu živali: Poskrbi, da bo tvoja muca zadovoljna!

Bo v tvojem domu kmalu nov mačji ljubljenček ali pa imaš mijavkajočega kosmatinca že doma? V vsakem primeru ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.