Risanke

Ali izbiraš novo risanko za svojega malčka? Morda iščeš darilo za prijateljevega otroka ali pa si se odločil obdarovati svojega? Različne risanke spodbujajo domišljijo naših najmlajših in predstavljajo kakovostno obliko preživljanja prostega časa. V trgovinah z otroško opremo so na voljo številne različice, zato je kar težko izbrati pravo. Da se izogneš napačnemu nakupu, prej preglej široko ponudbo različnih izdelkov in si poenostavi izbiro.

Različne vrste risank spodbujajo otrokovo radovednost, ki se nato med odraščanjem le še razvija. Izbirati je mogoče med risankami za najmlajše otroke, ki so šele začeli izgovarjati besede in ne zmorejo razumeti celotnega konteksta risanke, medtem ko določene risanke namenjene nekoliko starejšim otrokom, ki so zmožni razumeti zgodbo v ozadju risanke. Prednost risank je ta, da so hkrati zabavne in poučne in tako predstavljajo zelo koristen način preživljanja prostega časa.

Na področju risank je mogoče izbirat med tistimi, ki otroka popeljejo v svet domišljije, ter poučnimi, ki otrokom na zabaven način približajo svet narave, živali ter drugih bitij in stvari, s katerimi se bo srečeval kasneje v svojem življenju. Risanke so značilne po risanih likih, ki so večini dobro poznani: Trije prašički, Jelenček Rudolf in druge, v DVD formatu, sinhronizirane ali podnaslovljene. A radovedni in domišljije polni otroci v vsaki risanki najdejo sporočilo, ki si ga zapomnijo, zato moramo paziti na to, kakšno vsebino ima določena risanka. Risani junaki, fantazijske zgodbe in dogodivščine naj pokažejo nauke in vrednote, za katere želiš, da jih otrok osvoji, saj vedenje v risankah otroci hitro povzamejo tudi v resničnem življenju.

preberi več
Nasveti 0
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Ne spreglej

WE-TRI barvice JUMBO (12/1)

v ugodninakupi.si

od 3,86 €

Kolaž papir A4 Football revolution

v ugodninakupi.si

od 1,69 €

Kolaž papir A4 Junior

v ugodninakupi.si

od 1,29 €

Kolaž papir A4 Barcelona

v ugodninakupi.si

od 2,29 €

1 izdelek
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.