Supermarket

Družabne igre

Če kupuješ zabavno družabno igro, ki bi krajšala prosti čas z družino ali prijatelji, lahko izbiraš med pestro ponudbo različnih vrst iger. Družabne igre še vedno dobro konkurirajo drugim oblikam prostočasnih aktivnosti, zato so na policah trgovin na voljo številne igre za krajši čas. Pred nakupom preveri pestro ponudbo različnih izdelkov, jih primerjaj med seboj in si poenostavi odločitev.

Družabne igre se delijo na miselne, poučne, spretnostne, strateške, igre s kartami in igre s kocko. V kategoriji družabnih iger s kartami lahko izbiraš vse od tarok do poker kart, ki zagotavljajo ure in ure zabavnega igranja. Večina družabnih iger je opremljenih s kocko, s pomočjo katere se igralci pomikajo po igralni površini. V zadnjih letih je zelo priljubljena igra activity, ki zahteva dobro mero kreativnosti, da uspešno prikažemo pojme, zapisane na kartah.

Miselne igre imajo to prednost, da poleg zabave ponujajo tudi krepitev malih sivih celic. Ena najbolj znanih in najbolj razširjenih miselnih iger je štiri v vrsto, zelo priljubljena pa je tudi igra scrabble.

Naslednja različica so poučne igre, ki so namenjene predvsem otrokom in razvijanju njihovih znanj in spretnosti (na primer prepoznavanje določenih vrst živali, razvijanje veščine sodelovanja v skupini), pri čemer se otroci tudi zabavajo.

Marsikdo rad poprime tudi za katero od strateških iger, ki običajno vzamejo kar nekaj ur časa, med igranjem pa morajo igralci ustvariti svojo strategijo, ki jih lahko popelje do zmage. Ena najbolj prepoznavnih strateških iger je igra Naseljenci otoka Catan, v kateri igralci naseljujejo neobljuden otok.

Pri izbiri nove družabne igre je treba biti pozoren, da so navodila zapisana tudi v slovenskem jeziku. Razmisliti je treba tudi o tem, koliko igralcev bo največkrat sedlo za igralno mizo in tej številki primerno izbrati igro.

preberi več
Cena
MIN MAX

Znamka

Nakupovalni nasveti

Na Web Retailer Award 2022 proglašene najboljše domače spletne trgovine!

Na konferenci E-commerce Jam so bila svečano podeljena priznanja najboljšim spletnim trgovcem v regiji ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
2218 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka