Elektronske varuške

(219 izdelkov)

Kupuješ kakovostno elektronsko varuško, da boš brez skrbi, kadar tvoj otrok spi v drugi sobi? Morda pa elektronsko varuško izbiraš kot darilo za novopečeno mamico. Izbira na tržišču opreme za otroke je pestra, zato verjetno ne veš, kaj točno kupiti. Da si olajšaš odločitev, že pred nakupom med seboj primerjaj različne modele in poišči najboljšo ponudbo.

V kategoriji Elektronske varuške so ti na voljo različne vrste, in sicer lahko izbiraš med video, zvočnimi in ostalimi varuškami ter takšnimi, ki vključujejo tudi senzor dihanja. Poleg tega lahko elektronske varuške izbiraš glede na doseg, od česar je odvisno, kam lahko postaviš napravo, da bo še vedno brezhibno delovala.

Elektronska varuška je pomemben pripomoček, ki staršem omogoča, da slišijo otroka, če zajoka med spanjem ali se prebudi. Sestavljena je iz dveh enot: oddajnika, ki spremlja zvok v otroški sobi, in sprejemnika oziroma starševske enote, ki se jo nastavi v bližino starša. Starši se pri nakupu elektronske varuške osredotočajo prevsem na naslednje lastnosti: kvaliteta zvoka, doseg, cena, enostavnost uporabe naprave ter prenosljivost starševske enote.

Video elektronske varuške so v zadnjem času vse bolj priljubljene. Pri tovrstnih napravah je varuška opremljena z majhno kamero, ki staršu omogoča, da spremlja otroka tako podnevi kot ponoči, in sicer preko majhnega zaslona na starševski enoti. Nekatere varuške ponujajo tudi možnost povezave s TV sprejemnikom, najnovejše pa sploh več nimajo sprejemnika, temveč je to kar pametni telefon, tablica ali računalnik.

Pokaži več
219 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka