Išči med prikazanimi izdelki

Zložljiva kolesa

(27 izdelkov)

Kupuješ novo kolo, kot darilo ali pa morda kar zase? Kolesa se med seboj odločilno razlikujejo predvsem glede na namen uporabe. Določen tip kolesa je lahko povsem neuporaben za tvoje potrebe, zato si najprej oglej bogato ponudbo in si olajšaj odločitev o nakupu. V tej kategoriji so ti na voljo številna zložljiva, izbiraš pa lahko med moškimi, ženskimi in otroškimi.

Zložljiva kolesa ne spadajo v običajno ponudbo, uporabna so namreč bolj za vožnjo po mestu in niso primerna za različne terene. V primeru, da želiš imeti športno zložljivo kolo, se je potrebno odločiti za nakup posebnega gorskega zložljivega kolesa, ki bo primeren za tak teren.

Zložljiva kolesa so še posebej primerna za tiste, ki potrebujejo majhno kolo, ki se ga da enostavno spraviti v določen prostor. Zložljiva kolesa delujejo na poseben mehanizem, ki kolesu omogoča, da se ga enostavno zloži, potem pa razstavi in uporablja tudi kot čisto običajna kolesa. Seveda se je potrebno pred nakupom zložljivega kolesa dobro pozanimati ali je za določeno osebo to kolo primerno, pred vsakim nakupom pa tudi razmisli, na kakšen način in po kakšnem terenu bo potekala vožnja in šele nato izberi najbolj primeren tip novega prevoznega sredstva.

Pokaži več
27 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka