Drsanje

(206 izdelkov)

Kupuješ nove drsalke zase ali kot darilo, vendar ne veš, kaj izbrati? V športnih trgovinah ti je na voljo veliko različnih modelov, znamk in cenovnih razponov, med katerimi se je težko odločiti. Da si zagotoviš preudaren nakup, primerjaj različne drsalke med seboj in poišči najboljše zase.

V kategoriji opreme za drsanje najdeš najrazličnejše modele drsalk ter dodatke za drsanje in drsalke. Med proizvajalci so najbolj znani Roces, Spartan, Worker in podobni, drsalke pa se v prvi vrsti razlikujejo po tem, kakšnemu tipu drsanja so namenjene. Tako ločimo drsalke za rekreacijsko drsanje, umetnostno drsanje, hokej, hitrostno ter freestyle drsanje.

Največ potrošnikov nakupuje drsalke za rekreativno drsanje, za katerega so pravzaprav primerni vsi tipi drsalk. Zadnja leta so zelo priljubljene moderne plastične drsalke, ki so na nek način izpodrinile drsalke iz usnja. Rekreativni drsalci se pogosto odločajo tudi za hokejske drsalke, ki zagotavljajo veliko okretnost.

Pri umetnostnem drsanju se uporabljajo izključno usnjene drsalke, ki imajo na sprednjem delu značilen nazobčan del, medtem ko so hokejske drsalke izdelane iz več različnih materialov in imajo na predelu prstov plastično zaščito pred obrabo.

Pokaži več
206 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka