Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Golf seti

(2 izdelka)

Golf predstavlja enega najbolj priljubljenih športov za rekreacijo in zabavo. Se tudi ti želiš ukvarjati z golfom, pa ne veš kje točno dobiti primerno opremo? Da bo odločitev lažja, pred nakupom preveri široko ponudbo različnih izdelkov. Golf opremoizdelujejo različni proizvajalci, med katerimi so najbolj pogosti Taylormade, Adidas in Daytona. Da je nakup enostavnejši, se veliko igralcev odloča za nakup golf seta, ki združuje osnovne izdelke, ki jih potrebujemo za igranje golfa: palice, torbe, žogice in pogosto tudi različna oblačila in rokavice.

Golf palice delimo na ženske in moške, različne vrste golf palic pa so primerne za različne tipe udarca in dele travnate površine (za začetni udarec so na primer primerne t.i. drajver palice, ki imajo največjo glavo, kasnejšim udarcem pa so namenjene lesove palice z manjšo glavo). Golf žogice se po obliki, velikosti, teži in zgradbi ne razlikujejo, saj so te lastnosti standardizirane. Ločijo se le glede na število vdolbin na površini (od 250 do 450), ki vpliva na aerodinamiko leta, zato se o tem pozanimaj preden izbereš določeno žogico.

Nujni del opreme za vse navdušence nad golfom in tudi začetnike je torba za golf, ki je namenjena shranjevanju opreme. Različne torbe se razlikujejo glede na število in prostornino žepov. Pred nakupom preveri, ali ima izbrana torba poseben prostor za pijačo in žep za shranjevanje dragocenih stvari ter ali ima ergonomsko oblikovane ročaje.

Pokaži več
2 izdelka
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka