Drsalke za hokej

(462 izdelkov)

Hokej je izredno zahteven in kontakten šport, ki pa je v zadnjem času močno pridobil na popularnosti. Sama igra je veliko bolj enostavna s pravo opremo, ki tudi poskrbi, da ne prihaja do nepotrebnih poškodb. Pri nakupu hokejskih drsalk je potrebno upoštevati mnogo dejavnikov. Najprej se je potrebno prepričati, da kupujete hokejske drsalke in ne klasične drsalke, ki imajo prstne konice z nazobčanim robom spredaj, za pomoč pri skokih. Poleg tega za izbiro pravih drsalk ni potrebno odšteti pravo premoženje, če se na hokej odpravite le nekajkrat mesečno, za profesionalne igralce pa je seveda potrebna določena mera previdnosti pri nakupu.

Naslednja pomembna stvar, ki je ne smemo spregledati je to, da drsalke niso prevelike, hkrati pa je zaželeno, da imajo predele v gležnju in drugih kritičnih delih telesa dodatno oblazinjene in zaščitene. Pred prsti je zaželeno, da imamo še za palec prostora, saj tako ohranimo stabilnost drsalke, ki pa še vedno ni premajhna. Zelo pomembno je tudi, da izberemo drsalke glede na višino narta. Posamezni proizvajalci hokejske opreme so navadno specializirani za posamezno obliko narta, zato ti priporočamo, da preveriš izdelke večih ponudnikov hokejske opreme. drsalke, ki so običajno izdelane iz trdnega materiala, igralčevi nogi pa se prilagodijo s pomočjo spominske pene ali katere druge oblikovalne komponente. Pogosto so drsalke za hokej ojačane s kovinsko mrežico, ki preprečuje, da bi rezilo predrlo čevelj.

Pokaži več
462 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka