Preurejaš svoj dom ali pa z veseljem vrtnariš? Se seliš v novo hišo ali stanovanje, zato potrebuješ novo pohištvo, opremo in ostale dodatke? Ali pa moraš morda zamenjati hladilnik, ker stari ne deluje več dobro oziroma porabi preveč električne energije. Že pred nakupom izdelkov za dom in vrt pozorno preglej celotno ponudbo različnih proizvajalcev in trgovcev ter med seboj primerjaj različne izdelke.

V tej kategoriji so na voljo tako izdelki za gradbeništvo in montažo, ki jih uporabiš, kadar preurejaš ali prenavljaš svoj dom, kot aparati za hlajenje in kuhanje, pa tudi drugi kuhinjski pripomočki in oprema za dom. Lahko si ogledaš tudi različno pohištvo, aparate za umivanje in pranje, poleg tega pa lahko izbiraš tudi med ogrevalno-hladilnimi telesi ter različnimi orodji in stroji, ki ti pridejo prav, kadar moraš kaj namestiti ali popraviti. Z izdelki lahko poskrbiš tudi za svoj vrt, saj si lahko ogledaš kvalitetno vrtno in delovno opremo ter naprave, vse za domače ljubljenčke pa najdeš v podkategorji za male živali.

Če želiš imeti urejen dom, je še posebej pomembno, kakšna je kuhinja, saj je ta srce doma, kjer preživimo veliko prostega časa. Opremljanje kuhinje zahteva več premisleka, saj ni vseeno, kakšen štedilnik ali hladilnik izbereš. Velikost in moč kuhinjskih aparatov je odvisna od tvojih navad in številčnosti družine, za katero nameravaš pripravljati obroke, pa tudi od kvadrature prostora, v katerem bo stala kuhinja. Če je ta manjših dimenzij, moraš še posebej skrbno premisliti, kako je najbolje razporediti posamezne elemente.

Največ prostora navadno zavzame hladilnik, zato se lahko v manjših ali podstrešnih kuhinjah z nižjim in poševnim stropom odločiš za izbiro aparata, ki ne zavzame veliko prostora, v njem pa shraniš le najnujnejše. Vse ostalo lahko pospraviš v večjo hladilno skrinjo ali zamrzovalno omaro, ki jo lahko postaviš tudi na hodnik, v shrambo ali kam drugam.

Pokaži več

Komentarji

matjaz.senkis je komentiral

Pred 16 urami

MATRIX električne škarje za živo mejo HT

MATRIX električne škarje za živo mejo HT 710-600 (320100230)

močen motor, dobra dolžina, super cena

STRAUSKI je komentiral

Pred 1 mesecem

SIMFER karbonski grelec S1800 WT

SIMFER karbonski grelec S1800 WT

bežite stran od te pečice,je popolnoma ne varna zadeva ,ker je konstrukcija kjer so grelci iz alu papirja ,mreža samo nataknjena in bog nedaj da slučajno prevneš pečico ker se rastavi sama od sebe ker ni nič na tej pečici pritrjeno,sem se orng zafrknil s to pečjo in konec koncev je navadna infra

STRAUSKI je komentiral

Pred 1 mesecem

SIMFER karbonski grelec S1800 WT

SIMFER karbonski grelec S1800 WT

bežite stran od te pečice,je popolnoma ne varna zadeva ,ker je konstrukcija kjer so grelci iz alu papirja ,mreža samo nataknjena in bog nedaj da slučajno prevneš pečico ker se rastavi sama od sebe ker ni nič na tej pečici pritrjeno,sem se orng zafrknil s to pečjo in konec koncev je navadna infra

Jana je komentiral

Pred 1 mesecem

ROWENTA sesalnik Silence Force 4A (RO6477)

ROWENTA sesalnik Silence Force 4A (RO6477)

sesalnik Rowenta Silence Force 4A RO6477EA smo kupili, ker je bil zelo dobro ocenjen s strani ZPS. Ko smo ga prinesli domov smo ugotovili, da je sesalnik zelo tih, vendar pa je zaradi izjemno kratke gumjaste/ fleksibilne cevi praktično neuporaben. Glede na to, da je fleksibilna cev tako kratka (radij aktivnega sesanja je neverjetno majhen) s krtačko, ki je nameščena na ročaju se ne da doseči praktično nič. Tako npr. omarice, ki je višine 1,20 m se ne more posesati po vrhu, ker sesalec sploh ne doseže. Da sploh ne omenjam niti kakšnih okvirov slik ali česarkoli kar je višjega. Sesalec je potrebno dvigniti, da bi lahko posesali, kar je seveda uporabniku izjemno neprijazno. Poleg tega je zaradi kratke cevi sesalec potrebno imeti ves čas v neposredni bližini oziroma skoraj dobesedno za petami, ker je precej neugodno saj iz reže na vrhu sesalca zelo pogosto piha po hrbtu. Glede na to, da smo sesalec uporabljali ga seveda nismo mogli vrniti. Klicali smo tudi na servis, da bi krajšo gibljivo cev nadomestili z daljšo vendar so nam sporočili, da to žal ni na voljo. Torej, plačali smo veliko denarja, da imamo doma takorekoč neuporaben sesalnik in da je nekoč sprejemljivo hišno opravilo postalo prava nočna mora.

thony.mrvar je komentiral

Pred 2 mesecema

HOOVER sesalnik MBC 500 UV

HOOVER sesalnik MBC 500 UV

Tudi jaz sem želel nabaviti omenjeni sesalec predvsem zato, ker ima za razliko od drugih sesalcev vgrajeno tudi UV svetilko, ki naj bi delovala proti pršicam, bakterijam itd. Žal trdi slovenski dobavitelj, da je vgrajena UV žarnica potrošni materiin zato nima garancije kot ostali del aparata. V uradnih navodilih za uporabo in v priloženih pogojih garancije, ki so verjetno od proizvajalca, sta navedena le dva elementa kot potrošni materijal in to sta "filter pred motorjem in vrtljiva krtača". Teh pogojev, slovenski dobavitelj ne upošteva, in je samovoljno dodal potrošnemu materijalu še UV svetilko. Vprašanje se poraja, kakšne - morda oporečne svetilke vgrajujejo v aparate slovenskega dobavitelja, če le tem ne priznavajo garancije.

Forum

majda.jeras je vprašal

0

rastavljen rastlinjak

kje bi se dalo ogledat rastlinjak

brankaandrejaspelca je odgovoril

5

Nakup klime

Mi smo vzeli tega Daikina, prvega v tabeli (http://servisiraj.si/index.php/klima-ponudba-cenik/) Skupaj z montažo je bil 1200€ in je super. Mamo manjšo hišo, pasivne gradnje, tako da smo klimo dali samo v mansardo. Pozimi pa v prehodnem času pa z njo ogrevamo. Se mi zdi da je ful super, ker zrak razvlaži. Tak da ni vlage ko pozimi notri oblačila sušimo.

roman.kaferle je vprašal

0

pršilni sistem za stenske barve

kakšna je pištola za zidne barve ali se da delati stem ali kaj priporočate za barvanje sten?

unuk.andrej je odgovoril

6

Stenske nalepke - kako se odstranijo?

Pozdravljeni.

Ob izbiri stenske nalepke bodite pozorni, da je izdelana iz folije, ki je namenjena za stensko dekoracijo. Te folije imajo lepilo, ki je primerno za namestitev na stene. Takšne nalepke je lažje odstranit in ob odstranitvi ne poškoduje podlage.

Mnogo nalepk je izdelanih iz neprimerne fojlije zaradi zmanjšanja stroškov proizvodnje. V večini primerov jih ponudniki izdelujejo iz folij, za zunanjo uporabo. Takšne nalepke je sicer lažje namestiti vendar odstranjevanje ni enostavno zaradi lepila, ki je precej močnejše od folij za stene.

Ravno zato so vse naše stenske nalepke izdelane izključno iz folij, ki so namenjene stenski dekoraciji. Materijali, ki jih uporabljamo so izdelani po evropskih standardih in ne vsebujejo škodlivih primesi. Rvno tako so ognjevarne.

Našo ponudbo nalepk za steno si lahko ogledate na povezavi: www.trendom.si

7 idej za unikatno 'paletno' pohištvo

Kar nekaj dobrih razlogov lahko naštejemo, zakaj sami izdelati pohištvo in druge uporabne pripomočke ...

4 načini, kako ustvariti sproščeno vzdušje ...

Dom je vaše platno. S svojo domišljijo lahko ustvarite vse, kar si želite, prepričani pa smo, da si vsakdo ...

Kako se pripraviti na prenovo stanovanja, ...

Velika prenova stanovanja ali hiše je razlog za praznovanje - ko bodo izvajalci odšli in bodo izginile ...

10 načinov, kako dodati barve v kopalnico

Nevtralni odtenki so priljubljena izbira za kopalnice, vendar to ne pomeni, da so druge barve prepovedane. ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Katalogi

prikaži vse

Ne spreglej

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

Strinjati se moraš s pogoji uporabe.

® 2017 Ceneje d.o.o.