Preurejaš svoj dom ali pa z veseljem vrtnariš? Se seliš v novo hišo ali stanovanje, zato potrebuješ novo pohištvo, opremo in ostale dodatke? Ali pa moraš morda zamenjati hladilnik, ker stari ne deluje več dobro oziroma porabi preveč električne energije. Že pred nakupom izdelkov za dom in vrt pozorno preglej celotno ponudbo različnih proizvajalcev in trgovcev ter med seboj primerjaj različne izdelke.

V tej kategoriji so na voljo tako izdelki za gradbeništvo in montažo, ki jih uporabiš, kadar preurejaš ali prenavljaš svoj dom, kot aparati za hlajenje in kuhanje, pa tudi drugi kuhinjski pripomočki in oprema za dom. Lahko si ogledaš tudi različno pohištvo, aparate za umivanje in pranje, poleg tega pa lahko izbiraš tudi med ogrevalno-hladilnimi telesi ter različnimi orodji in stroji, ki ti pridejo prav, kadar moraš kaj namestiti ali popraviti. Z izdelki lahko poskrbiš tudi za svoj vrt, saj si lahko ogledaš kvalitetno vrtno in delovno opremo ter naprave, vse za domače ljubljenčke pa najdeš v podkategorji za male živali.

Če želiš imeti urejen dom, je še posebej pomembno, kakšna je kuhinja, saj je ta srce doma, kjer preživimo veliko prostega časa. Opremljanje kuhinje zahteva več premisleka, saj ni vseeno, kakšen štedilnik ali hladilnik izbereš. Velikost in moč kuhinjskih aparatov je odvisna od tvojih navad in številčnosti družine, za katero nameravaš pripravljati obroke, pa tudi od kvadrature prostora, v katerem bo stala kuhinja. Če je ta manjših dimenzij, moraš še posebej skrbno premisliti, kako je najbolje razporediti posamezne elemente.

Največ prostora navadno zavzame hladilnik, zato se lahko v manjših ali podstrešnih kuhinjah z nižjim in poševnim stropom odločiš za izbiro aparata, ki ne zavzame veliko prostora, v njem pa shraniš le najnujnejše. Vse ostalo lahko pospraviš v večjo hladilno skrinjo ali zamrzovalno omaro, ki jo lahko postaviš tudi na hodnik, v shrambo ali kam drugam.

Pokaži več

Komentarji

STRAUSKI je komentiral

Pred 2 tednoma

SIMFER karbonski grelec S1800 WT

SIMFER karbonski grelec S1800 WT

bežite stran od te pečice,je popolnoma ne varna zadeva ,ker je konstrukcija kjer so grelci iz alu papirja ,mreža samo nataknjena in bog nedaj da slučajno prevneš pečico ker se rastavi sama od sebe ker ni nič na tej pečici pritrjeno,sem se orng zafrknil s to pečjo in konec koncev je navadna infra

STRAUSKI je komentiral

Pred 2 tednoma

SIMFER karbonski grelec S1800 WT

SIMFER karbonski grelec S1800 WT

bežite stran od te pečice,je popolnoma ne varna zadeva ,ker je konstrukcija kjer so grelci iz alu papirja ,mreža samo nataknjena in bog nedaj da slučajno prevneš pečico ker se rastavi sama od sebe ker ni nič na tej pečici pritrjeno,sem se orng zafrknil s to pečjo in konec koncev je navadna infra

Jana je komentiral

Pred 2 tednoma

ROWENTA sesalnik Silence Force 4A (RO6477)

ROWENTA sesalnik Silence Force 4A (RO6477)

sesalnik Rowenta Silence Force 4A RO6477EA smo kupili, ker je bil zelo dobro ocenjen s strani ZPS. Ko smo ga prinesli domov smo ugotovili, da je sesalnik zelo tih, vendar pa je zaradi izjemno kratke gumjaste/ fleksibilne cevi praktično neuporaben. Glede na to, da je fleksibilna cev tako kratka (radij aktivnega sesanja je neverjetno majhen) s krtačko, ki je nameščena na ročaju se ne da doseči praktično nič. Tako npr. omarice, ki je višine 1,20 m se ne more posesati po vrhu, ker sesalec sploh ne doseže. Da sploh ne omenjam niti kakšnih okvirov slik ali česarkoli kar je višjega. Sesalec je potrebno dvigniti, da bi lahko posesali, kar je seveda uporabniku izjemno neprijazno. Poleg tega je zaradi kratke cevi sesalec potrebno imeti ves čas v neposredni bližini oziroma skoraj dobesedno za petami, ker je precej neugodno saj iz reže na vrhu sesalca zelo pogosto piha po hrbtu. Glede na to, da smo sesalec uporabljali ga seveda nismo mogli vrniti. Klicali smo tudi na servis, da bi krajšo gibljivo cev nadomestili z daljšo vendar so nam sporočili, da to žal ni na voljo. Torej, plačali smo veliko denarja, da imamo doma takorekoč neuporaben sesalnik in da je nekoč sprejemljivo hišno opravilo postalo prava nočna mora.

thony.mrvar je komentiral

Pred 1 mesecem

HOOVER sesalnik MBC 500 UV

HOOVER sesalnik MBC 500 UV

Tudi jaz sem želel nabaviti omenjeni sesalec predvsem zato, ker ima za razliko od drugih sesalcev vgrajeno tudi UV svetilko, ki naj bi delovala proti pršicam, bakterijam itd. Žal trdi slovenski dobavitelj, da je vgrajena UV žarnica potrošni materiin zato nima garancije kot ostali del aparata. V uradnih navodilih za uporabo in v priloženih pogojih garancije, ki so verjetno od proizvajalca, sta navedena le dva elementa kot potrošni materijal in to sta "filter pred motorjem in vrtljiva krtača". Teh pogojev, slovenski dobavitelj ne upošteva, in je samovoljno dodal potrošnemu materijalu še UV svetilko. Vprašanje se poraja, kakšne - morda oporečne svetilke vgrajujejo v aparate slovenskega dobavitelja, če le tem ne priznavajo garancije.

franjo je komentiral

Pred 2 mesecema

VIDAXL enoročna mešalna pipa z zavitim dolgim

VIDAXL enoročna mešalna pipa z zavitim dolgim vratom za kuhinjsko korito

škoda, da je samo za pretočne bojlerje

Forum

simona.cvetko je vprašal

0

dehidratot hrane

Kateri dehidrator izbrati in kateri je med varčnimi glede porabe elektrike.

simona.cvetko je vprašal

0

dehidrator

Kateri dehidrator izbrati in kateri je najbolj varčen glede porabe elektrike?

yu.gi.oh je odgovoril

1

Topla hrana

hm, nimam sicer točno teh, imam pa podobne, plastika in jeklo znotraj- držijo toplo tudi dlje! po štirih urah sm zadnic se vedno imel skoraj topel zrezek not

bujereb je vprašal

0

Sestavine, k jih vsebuje izdelek

Zanima me, katere sestavine vsebuje izdelek? hvala

Zakaj se organizacija doma odraža v ...

Večina ljudi misli, da se notranje opremljanje posveča dizajnu prostora samo preko izbiranja stenskih ...

6 nepogrešljivih elementov, ki jih mora ...

Opremljanje doma je zahteven proces. V današnjem svetu obstaja milijon najrazličnejših izdelkov, s katerimi ...

7 napak, ki se jim morate izogniti pri ...

Ob pomanjkanju časa, idej in strokovnih nasvetov se pogosto pojavljajo napake, ki lahko povzročijo, da ...

11 elegantnih rešitev za prazen kot ...

Ko uredimo večji del doma, pogosto pustimo prazne kote, ker nimamo idej, kako bi jih uredili. Obstaja ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Katalogi

prikaži vse

Ne spreglej

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

Strinjati se moraš s pogoji uporabe.

® 2017 Ceneje d.o.o.