HITEX ležišče Zen 24 Memory (90x200cm)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Hibridno ležišče Hitex ZenZen je prav posebno ležišče z nadstandardno višino, ki s svojo kombinacijo materialov zagotavlja največje udobje, ki vas bo po napornem dnevu po... Preberi cel opis
307,20 €
PAKETNA PONUDBA
Proizvajalec
Barva
Dimenzije
Dolžina (cm)
200
Širina (cm)
90
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00962DF9
Prijavi napako
Hibridno ležišče Hitex ZenZen je prav posebno ležišče z nadstandardno višino, ki s svojo kombinacijo materialov zagotavlja največje udobje, ki vas bo po napornem dnevu pomagalo sprostiti in bo pripomoglo h kakovostnejšemu spancu. Vaše telo bo umirjeno, v ravnovesju, vaša hrbtenica pa poravnana in spočita.

Prevleka z deležem bambusovih vlaken: za mehkobo, zračnost in svežino.Glavno jedro iz poliuretanske pene SleepCell Comfort: 16 cm visoko jedro za osrednjo podporo in dodatno trpežnost.Srednja plast spominske pene: 3,5 cm napredne spominske pene za globinsko odzivnost telesa.Vrhnja plast lateksa: 4 cm visoka vrhnja plast lateksa za prilagodljivost in večjo zračnost.Enostaven transport: zaradi vakuumskega pakiranja manjši volumen.Vakuumsko pakiranje: za varčen in higieničen prevoz, brez poškodb.Slovenski proizvod: tradicija in kakovostna izdelava. Kombinacija poliuretanske in spominske pene s 100 % lateksomPredstavljamo vam inovacijo na slovenskem trgu, tako imenovano hibridno ležišče z nadstandardno skupno višino 24 cm. Zaradi svoje sestave je ležišče Zen nekaj posebnega, saj kombinacija najboljših materialov omogoča izjemen počitek.

Osrednje jedro iz poliuretanske pene predstavlja glavnino ležišča, telesu pa predstavlja osrednjo in glavno podporo.Srednja plast napredne spominske pene poskrbi za globinsko odzivnost telesa. Vrhnja plast naravnega lateksa zagotavlja večjo prilagodljivost in zračnost ležišča. Lateks je vrhunski naravni material, ki nudi še večje udobje.
Eno popolno ležiščeLežišče Zen ni zasnovano le za spanje, ampak boste na njem želeli lenariti in sanjati, tudi ko ne boste zaspani.
Zmagovalna kombinacija materialov lateksa, spominske in poliuretanske pene predstavlja unikatno ležišče, kjer vsaka izbrana komponenta služi svojemu namenu. Ležišče Zen je tako primerno za različne telesne konstitucije in različne spalne položaje.

Prevleka z deležem bambusovih vlakenPrevleka ležišča Zen je izdelana iz deleža bambusovih vlaken in je izredno mehka ter prijetna na dotik. Naravna bambusova vlakna dihajo z vami in navdajajo z občutkom svežine, ohranjajo vaše spalno okolje suho, prav tako pa pozitivno vplivajo na vašo kožo in je ne dražijo.

Tkanina vrhnjega dela prevleke: 40 % viskoza (bambus), 60 % poliester.
Tkanina spodnjega in stranskega dela prevleke: 100 % poliester.
Jedro: poliuretanska pena SleepCell Comfort, napredna spominska pena in lateks.
Jedro ni pralno. Vrhnja prevleka je pralna na 40 °C.






HITEX ležišče Zen 24 Memory (90x200cm)
HITEX ležišče Zen 24 Memory (90x200cm)
od 307,20 €
v 1 trgovini

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka