XPLORE karaoke zvočnik XP8809

XPLORE karaoke zvočnik XP8809

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Odličen zvočnik za na pot ali doma. Zmogljiva polnilna baterija in mikrofon vam ponudita izvajanje različnih dogodkov, kjerkoli in kadarkoli. XP8808 je enak zvočnik kot x... Preberi cel opis
79,95 €
3-15 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 3 - 15 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Karun.si ponudbi
Ponudba trgovine Karun.si za izdelek XPLORE karaoke zvočnik XP8809. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Brezžični mikrofon
ne
Daljinski upravljalnik
ne
FM tuner
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0095FFBD
Prijavi napako
Odličen zvočnik za na pot ali doma. Zmogljiva polnilna baterija in mikrofon vam ponudita izvajanje različnih dogodkov, kjerkoli in kadarkoli. XP8808 je enak zvočnik kot xp8809 le da nima LED svetlobnih efektov.Super LED prenosni zvočnik + žični mikrofon Vgrajen FM radio podpora predvajanja preko Bluetooth. Podpora predvajanja iz USB ključa in microSD kartice Funkcija karaoke z priloženim mikrofonom. Podprti formati: MP3 in WMA Močan zvok 21W (100W maksimalne moči) Mikrofon: 1x žični 1 x 3,5mm vhod za priklop zunanje naprave 2×6,3mm jack vhod, za priklop mikrofona/glasbila Karaoke kjer koli, vi pripravite glasbo Xplore Shock bo poskrbel za ostalo. Ločeno nastavljanje jakosti mikrofona Nastavljanje ECHO (odmev govora) LED zaslon z rdečo osvetlitvijo Napajanje: USB 5V (micro USB kabel) ; Vgrajena polnilna baterija 2,0A Li-ion. Dodan trak za lažji transport. Ohišje iz kvalitetne ABS plastike.
XPLORE karaoke zvočnik XP8809
XPLORE karaoke zvočnik XP8809
79,95 €
v Karun.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka