KLARSTEIN točilna pipa ICE4-BigSpenderDoub

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prenosna osvežitev v kompletnem paketu: enostaven transport točilnega sistema zahvaljujoč štirim stabilnim talnim kolesom - vključno z vsemi priključnimi deli in d... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek KLARSTEIN točilna pipa ICE4-BigSpenderDoub. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00943956
Prijavi napako
Prenosna osvežitev v kompletnem paketu: enostaven transport točilnega sistema zahvaljujoč štirim stabilnim talnim kolesom - vključno z vsemi priključnimi deli in dvema ploščatima odpiračema (tip A). Dvojna ohladitev osveži bolje: Hladilnik za pijače v sodih Klarstein Big Spender Double je novo središče vsake družinske zabave in praznovanj. Tukaj sicer ne teče mleko in med, ampak sveže točeno pivo ali limonada tečejo v neprekinjenjem toku! Kdo ne sanja o lastni točilnici za svoje goste? Zdaj je to možno s točilnim sistemom Klarstein Big Spender Double v prostorni notranjosti se enostavno namesti ali standardni sod do 50 litrov ali dva soda s kapaciteto do 20 litrov in zahvaljujoč poljubno nastavljivi temperaturi od -1 do 3 °C pridobi popolno temperaturo za pitje. Da zabave ne bo nič motilo, naprava Big Spender Double se dobavi direktno z vsemi potrebnimi priključnimi cevmi, regulatorjem pritiska, kot tudi s plinsko jeklenko s CO2. V nekaj korakih že teče v kozarec pivo ali limonada iz kromirane dvojne pipe. Da bo ta užitek na razpolago povsod, je hladilnik popolnoma mobilen s štirimi talnimi kolesi - torej se lahko pelje povsod. Naprava Klarstein Big Spender Double je zanimiva tudi optično: črna matirana konstrukcija s kromiranim okvirjem in podobno kromiranimi pipami se enostavno vključi v katerokoli okolje in sprednja vratca naprave iz nerjavnega jekla so zanimiv poudarek. Z gosti, ali brez njih, dobro ohlajeno in sveže pivo ali limonada tekneta najbolje! Pozorno bodite na dejstvo, da je zaradi varnostnim razlogov plinska jeklena prazna. Polnilo lahko kupite v veliko navadnih prodajalnah ali prodajalnah z akvaristiko.
KLARSTEIN točilna pipa ICE4-BigSpenderDoub
KLARSTEIN točilna pipa ICE4-BigSpenderDoub
704,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka