Brusni disk - nasekana rašpla (O115mm)

Brusni disk - nasekana rašpla (O115mm)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Brusna plošča (disk ribež) je iz utrjenega jekla, lahka in enostavna za uporabo. Izbirate lahko med tremi gostotami koničastih zob. Rezalna površina je nagn... Preberi cel opis
18,20 €
2-3 dni
Cena z dostavo
23,20 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tobi ponudbi
Ponudba trgovine Tobi za izdelek Brusni disk - nasekana rašpla (O115mm). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00936F66
Prijavi napako
Brusna plošča (disk ribež) je iz utrjenega jekla, lahka in enostavna za uporabo. Izbirate lahko med tremi gostotami koničastih zob. Rezalna površina je nagnjena pod kotom, da vas pri brušenju ravnine ne moti pritrdilna matica. Zobje režejo material, zato ti diski ne prašijo tako kot disk rašple. Vstran letijo drobni opilki. Diski so na spletu poznani tudi pod blagovno znamko Rotarex. Disk plošča je namenjena za hitro, enostavno in robustno odstranjevanje različnih materialov, oblikovanje površine, glajenje prehoda med dvema materialoma, odstranjevanje barve,... Primerno je tako za mehek kot trdi les. Lahko ga uporabljamo tudi za moker les (po delu lahko površino očistimo z mesing žično krtačo). Disk je primeren tudi za brušenje plastičnih mas, steklenih vlaken, penjenega betona (YTONG), barv, lakov, premazov, polnil, gume, plute, usnja ali odstranjevanja starih lepil ... Za odstranjevanja ostankov malte, betona, ploščic, lepil pri gradnji.Odlično orodje za: rezbarenje za gladko odstranjevanje lesa, modeliranje ravnih in ukrivljenih oblik ter prehodov, ... mizarje pri gradnji brunaric, nadstreškov in drugih lesenih konstrukcij, kjer je potrebno rezanje in / ali niveliranje prehodov med dvema segmentoma, prilagoditi nosilne površine, prilagajanje utorov, oblikovanje zaključkov,...odstranjevanje barve za konjska kopita, kravje parklje (za govedo, ki se žene na pašo) brez poškodb površine in pregrevanja roževine. Nasvet: Je dobra alternativa za Roto Rašpljo 115, ki sicer odlično deluje (tudi ne praši) - še posebej za moker les, a morate pri uporabi biti previdni glede razpok, ki se pojavijo v liniji zob sestavljenih iz predrte pločevine. Takoj, ko se vam na Roto rašplji (roto rašpa) pojavi razpoka, jo zamenjajte z novo (ali še bolje, nabavite ta brusni disk), ker vam bo v nasprotnem primeru utrgalo kos diska.
Brusni disk - nasekana rašpla (O115mm)
Brusni disk - nasekana rašpla (O115mm)
18,20 €
v Tobi

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka