UNIOR ŠKARJE ZA TRTO 542

UNIOR ŠKARJE ZA TRTO 542

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
velikost: 220 (601578)- material: ogljikovo jeklo- kovane- robovi rezila induktivno kaljeni- površinska zaščita: fosfatirane- ročaji izolirani s plastično masoveč o artik... Preberi cel opis
24,19 €
1-10 dni
Cena z dostavo
27,18 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek UNIOR ŠKARJE ZA TRTO 542. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dolžina (cm)
22
Teža (g)
310
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX000E7F17
Prijavi napako
velikost: 220 (601578)- material: ogljikovo jeklo- kovane- robovi rezila induktivno kaljeni- površinska zaščita: fosfatirane- ročaji izolirani s plastično masoveč o artiklu si poglejte v povezavi (levo)Blagovna znamka UNIOR je zagotovilo za dolgo uporabo ročnega orodja tudi pri najbolj zahtevnih opravilih v popolno zadovoljstvo uporabnika. Blagovna znamka UNIOR je zaščitena v več kot 50 državah na petih svetovnih celinah.Program Ročno orodje ima mednarodni certifikat ISO 9001 za razvoj, proizvodnjo in trženje ročnega orodja in pločevinaste embalaže za ročno orodje že od leta 1994, orodja za delo pod napetostjo pa so preizkušena v skladu s certifikatom VDE. Ročno orodje Unior je tudi nosilec znaka kakovosti SQ-Slovenian Quality, s katerim zadovoljujemo potrebe profesionalnega uporabnika ročnega orodja.Unior je širom sveta sinonim za zanesljivo, kakovostno in funkcionalno premišljeno ročno orodje. Zaradi zdaj ţe tradicionalne kakovosti je znamka ročnega orodja Unior priljubljena tako med poklicnimi kot med ljubiteljskimi mojstri.
UNIOR ŠKARJE ZA TRTO 542
UNIOR ŠKARJE ZA TRTO 542
24,19 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka