ADRK garderobna omara z drsnimi vrati Baltimore (180cm), bela

ADRK garderobna omara z drsnimi vrati Baltimore (180cm), bela

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Garderobna omara Baltimore z drsnimi vrati je odlična izbira za prav vsak prostor v vašem domu, naj bo to spalnica, otroška soba, predsoba ali hodnik. Njen ... Preberi cel opis
674,00 € -30 %
471,99 €
16-28 dni
-30 %674,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 16 - 28 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Salonpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Salonpohistva.si za izdelek ADRK garderobna omara z drsnimi vrati Baltimore (180cm), bela. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
58
Odpiranje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008E4CDD
Prijavi napako
Garderobna omara Baltimore z drsnimi vrati je odlična izbira za prav vsak prostor v vašem domu, naj bo to spalnica, otroška soba, predsoba ali hodnik. Njen minimalistični dizajn pa se bo odlično podal k že obstoječem pohištvu. Omara Baltimore  je na voljo v različnih barvah, ima tudi veliko prednost zaradi drsnih vrat, saj so težave z dodatnim prostorom, ki ga potrebujejo omare s klasičnimi vrati, popolnoma odpravljene! Funkcionalnost same omare se odraža v učinkovitem razporedu droga za obešanje in vključenih polic.

ELEGANTNA IN FUNKCIONALNA IZBIRA ZA VEDNO UREJENO GARDEROBO

Tudi vas pritegnejo oglasi in razni prizori na TV ali spletu, kjer so garderobne omare vedno urejene? Vsak kos oblačila ima svoj prostor, po možnosti so vse obleke tudi usklajeno razporejene? Se tudi vam zdi da je to »misija nemogoče« in se vso to ravnovesje poruši že takrat, ko prvič stopimo pred omaro in sestavljamo novo dobitno kombinacijo za tisti trenutek?

GARDEROBNA OMARA BALTIMORE JE LAHKO VAŠA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA

Pritoževanja nad prostornostjo je konec! Z garderobno omaro Baltimore boste pridobili ogromno prostora za vaše obleke, kar vam omogoča preglednost in očuvanje vaših osebnih stvari, ki se ne bodo med sabo gnetle in uničevale. Jutranji stres pri iskanju prave kombinacije bo torej povsem odpravljen, saj boste iskan kos oblačila našli takoj.
ADRK garderobna omara z drsnimi vrati Baltimore (180cm), bela
ADRK garderobna omara z drsnimi vrati Baltimore (180cm), bela
471,99 €
v Salonpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka