Hurtta Slush Combat oblačila za pse - siva 20S

Hurtta Slush Combat oblačila za pse - siva 20S

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Ploščica je iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja učinkovito zaščito pred vodo, blatom in umazanijo. Slush je namenjen zaščiti dlaka in kože psa iz različnih ... Preberi cel opis

48,97 €
2-12 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 12 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petissimo ponudbi
Ponudba trgovine Petissimo za izdelek Hurtta Slush Combat oblačila za pse - siva 20S. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008ACE52
Prijavi napako

Ploščica je iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja učinkovito zaščito pred vodo, blatom in umazanijo. Slush je namenjen zaščiti dlaka in kože psa iz različnih vremenskih elementov. Še posebej za pse z dolgimi lasmi je ugodno za sprehode, zato se pes ne prepogosto kopati v vlažnem vremenu.

Material Slush Combat Suit sestavlja Hurtta-patentirane plasti z dihljivo, ampak vodotesno podlago Houndtex®, da zagotovijo, da vlaga ostane zunaj ramena, medtem ko psa zagotavlja udobje.

Veliko funkcij dodaja udobje in varnost. Zahvaljujoč nastavljivemu pasu, vratu in steblu lahko pes zlahka teče in igra s plaščem. 3M odsevne so bile postavljene v vidno mesto, da bi izboljšali prepoznavnost psa v temi.

Slush Suit ne more prenesti žvečenja, grobe igre, ostrih predmetov, na primer bodeče žice ali gostih gozdov, zato upoštevajte to pri izbiri sprehajališč.

Značilnosti:

- Vodoodporna- Udobna oblika- 3M odsevne- Nastavljiva- Pralna- Zaščita tudi noge psa- Luknja za pritrditev oprsnice

Hurtta ima več kot 10 let izkušenj pri razvoju funkcionalnih oblačil za pse. Podjetje načrtuje svoje izdelke za izzive vsakodnevnega življenja. Podjetje načrtuje svoje izdelke za izzive vsakodnevnega življenja.

Finska Hurtta pasje obleke so izjemne kakovosti z evropskimi standardi. Njihova filozofija temelji na dejstvu, da njihova oprema za pse, ki zadovoljuje potrebe širokega spektra potreb, ne ravna zgolj na psa, temveč tudi na prizadevanja ljudi. Njihov slogan: "Zaščitite svojega psa, zaščitite svoj dom!"

Pasje obleke Hurtte temelji na resnih raziskavah in razvoju, na primer pri uporabi posebnih materialov, ki dokazujejo odpornost proti vodi in vetru v laboratorijih Tehničnega centra za tehnično raziskovanje na Finskem in na Univerzi uporabnih znanosti TAMK. Nenehno testirajo svoje ovratnice, oprsnice in oblačila s športnimi in delovnimi psi v ekstremnih razmerah.

Hurtta Slush Combat oblačila za pse - siva 20S
Hurtta Slush Combat oblačila za pse - siva 20S
48,97 €
v Petissimo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka