Tekaški eevlji Alpina T30 EVE

Tekaški eevlji Alpina T30 EVE

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tehniene znaeilnosti:sistem hitrega zavezovanja - Kombinacija vezalk in tekstilnih zank omogoea enostavno zavezovanje in zagotavlja odlieno razmerje med optimalnim oprije... Preberi cel opis
Proizvajalec
Barva
Spol
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0088C8B4
Prijavi napako
Tehniene znaeilnosti:sistem hitrega zavezovanja - Kombinacija vezalk in tekstilnih zank omogoea enostavno zavezovanje in zagotavlja odlieno razmerje med optimalnim oprijemom in udobjem. Za eim lažje obuvanje in sezuvanje eevlja.

plastiena manšeta- 3D oblikovana manšeta zagotavlja boljšo stransko in torzijsko stabilnost. Nad gležnjem lepo objame nogo in zagotavlja najboljši prenos energije na smueko, hkrati pa zagotavlja udobnost in dober oprijem.

žensko kopito - Sofisticirane raziskave stopal, kot so meritve s skenerjem, so pripomogle k razvoju popolnoma novega kopita, ki usterza zelo razlienim oblikam stopal in hkrati zagotavlja optimalno prileganje obutve visokim, nizkim, ozkim ali širokim stopalom.

elastika okrog gležnja zagotavlja maksimalno udobje in prileganje eevlja v predelu gležnja
anatomska steljka - Posebna, anatomsko oblikovana steljka, ki je sestavljena iz treh razlienih materialov, zagotavlja popolno prileganje in enakomerno porazdelitev sile.

Thinsulate izolacija - V primerjavi z obieajnimi podlogami zagotavlja Thinsulate izolacija tudi do dvakrat izboljšano toplotno izolacijo eevlja, celo v izredno hladnih vremenskih pogojih. Hkrati omogoea nogi dihanje ter uravnava njeno fizieno poeutje. Velikosti: 35 - 42
Barva: bela/erna/modra
Tehnika: kombinirana





Tekaški eevlji Alpina T30 EVE
Tekaški eevlji Alpina T30 EVE
134,90 €
v Nordic

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka