Fit Active Fit-A-Skin 60 kosov

Fit Active Fit-A-Skin 60 kosov

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Zelo koristen prehranski dodatek za pse, saj z uporabo lahko preprečimo in tudi zdravimo težave s kožo in dlako (lomljiva dlaka, kremplji z lomljivo povrhnjico, prhlja... Preberi cel opis

3,98 €
2-12 dni
Cena z dostavo
8,48 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 12 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 12:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petissimo ponudbi
Ponudba trgovine Petissimo za izdelek Fit Active Fit-A-Skin 60 kosov. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatek za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0087D74D
Prijavi napako

Zelo koristen prehranski dodatek za pse, saj z uporabo lahko preprečimo in tudi zdravimo težave s kožo in dlako (lomljiva dlaka, kremplji z lomljivo povrhnjico, prhljaj, izpuščaji na koži, srbečica,…). Vitaminski kompleks povečuje odpornost dlake in kože, saj vitamini ki jih vsebuje pospešijo regeneracijo dlake in kože, in obenem tudi popravljajo sintezo beljakovin v povrhnjici. FIT-a-SKIN tableta za regeneracijo kože podpira proces presnove v kožuhu, zato se lahko kot preventiva uporablja pri pomanjkanju vitaminov kar se vidi kot lomljiva in ne sijoča dlaka.

Spirulina v FIT-a-SKIN zagotovi zadostne količine joda za vašega ljubljenčka. Pomanjšanje joda pri brejih psicah lahko pripelje do poškodb živčnega sistema zarodkov. Biotin in spirulina skupaj sta ključna za odličen in sijoč pigment dlake. FIT-a-SKIN prehransko dopolnilo se lahko uporablja pri mladičih in odraslih psih za ohranjanje zdrave kože in dlake ter za podporo pri regeneraciji dlake. Pomoč nudi tudi pri kožnih boleznih med in po zdravljenju (dermatitis, ekcemi, izpadanje dlake, elastičnost dlake, kožne pršice,...). Ob uporabi FIT-a-SKIN bo dlaka sijoča, gosta in elastična.

Zmanjšuje nevarnost nastanka kožnih alergij, izboljša regeneracijo. Učinek tablete je viden d roku 4-6 tednov.

Priporočena uporaba: 1 tableta na dan / 10 kg telesne teže. Shranjevanje: suho mesto, na sobni temperaturi.

Fit Active Fit-A-Skin 60 kosov
Fit Active Fit-A-Skin 60 kosov
3,98 €
v Petissimo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka