DR.Tuba Neoprene Repair PATCH KIT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

S kompletom Iron Mend ™ lahko odpravite poškodbe, luknje in raztrganine na neoprenskih izdelkih. Popravilo je preprosto. Neoprenski obliž Iron Mend preprosto odre... Preberi cel opis

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00873144
Prijavi napako

S kompletom Iron Mend ™ lahko odpravite poškodbe, luknje in raztrganine na neoprenskih izdelkih. Popravilo je preprosto. Neoprenski obliž Iron Mend preprosto odrežite primerno večjega, kot je poškodba in ga zalikate s pomočjo likalnika. Iron Mend je tudi kot nalašč za pojačanje obrabnih površin, kot so komolci, kolena in pod rokami.
Komplet za popravila neoprenskih materialov vam bo podaljšal življenjsko dobo vaših neoprenskih oblek, čevljev, rokavic, in dodatkov, tako da boste lahko uživali svojo opremo dlje in prihranili denar.

Komplet vsebuje 25 cmx15 cm neoprenskega obliža s termo lepilom, zaščitni papir in navodila. Pred lepljenjem obliža se prepričajte, da ste neopren dobro očistili.

DR.Tuba Neoprene Repair PATCH KIT
DR.Tuba Neoprene Repair PATCH KIT
13,90 €
v infinitysport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka