EINHELL električni spenjalnik TC-EN 20 E

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Einhell TC-EN 20 E je izvrsten elektronski spenjalnik, ki bo domačim mojstrom omogočil hitro in enostavno spenjanje najrazličnejših materialov tako doma kot n... Preberi cel opis
40,32 €
1-10 dni
Cena z dostavo
43,31 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 01:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

EINHELL41OSI - 10 % popust na izbrano Einhell orodje in pribor

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek EINHELL električni spenjalnik TC-EN 20 E. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0085EE7F
Prijavi napako
Einhell TC-EN 20 E je izvrsten elektronski spenjalnik, ki bo domačim mojstrom omogočil hitro in enostavno spenjanje najrazličnejših materialov tako doma kot na vrtu. Vključujoč ergonomski ročaj z nežnimi oblogami, je spenjalnik odlična izbira za vsako delu kljub.

Oblazinjen ročaj poskrbi za krepak oprijem orodja in posledično večjo varnost uporabnika. Spenjalnik je zmožen opraviti 20 strelov v minuti in s tem bistveno pohitriti delo. Preprost indikator omogoča preverjanje zaloge v orodju, preprost sistem polnjenja pa delo še bolj pospeši. Ob nakupu prejmete tudi 1000 sponk in 500 žebljev za možnost takojšnjega pričetka dela.

Spenjalnik služi za enostavno in zanesljivo spenjanje tekstila, usnja, plastičnih folij, letvic, izolacijskih in dekorativnih materialov. Spenjalnik se ponaša z elektronsko nastavitvijo udarne moči, poskrbljeno pa je tudi za varnost.
EINHELL električni spenjalnik TC-EN 20 E
EINHELL električni spenjalnik TC-EN 20 E
40,32 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka