digitalna tehtnica za prtljago, Go TRAVEL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Naj vas ne skrbi več teža vaše prtljage, saj je digitalna tehtnica za prtljago lahko vaš natančni sopotnik na potovanju. Digitalna tehtnica Go Travel je natančna in lahko... Preberi cel opis
14,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
18,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:33.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Optimist.si ponudbi
Ponudba trgovine Optimist.si za izdelek digitalna tehtnica za prtljago, Go TRAVEL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta potovalnega dodatka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0082A4CA
Prijavi napako
Naj vas ne skrbi več teža vaše prtljage, saj je digitalna tehtnica za prtljago lahko vaš natančni sopotnik na potovanju. Digitalna tehtnica Go Travel je natančna in lahko tehta prtljago do 40kg. Je enostavna za uporabo. Svetel LCD zaslon utripa 3 krat s tem se potrdi, da je bila teža pravilno zapisana. Rezultat teže vaše prtljage je na zaslonu zabeležen 5 sekund, nato pa se vključi priročna funkcija "samodejni izklop", kar pomeni, da se tehtnica samodejno izključi po 90 sekundah od uporabe.Tehta do 40 kg / 88 kgUltra lahka in kompaktnaVisoko natančen senzor za digitalno natančnostSvetel osvetljen zaslonSamodejna izklopna funkcijaVelikost izdelka Zaprto (mm): W 29 x H 127 x D 45Teža izdelka (g): 60Baterije (vključene): 1 x CR2032Opozorila: Pred uporabo preberite vse informacije in navodila in jih uporabite samo, kot je bilo navedenoMaterial: električni, plastični
digitalna tehtnica za prtljago, Go TRAVEL
digitalna tehtnica za prtljago, Go TRAVEL
14,99 €
v Optimist.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka