Advantage Spot On za mačke 4 x 0,4 ml (Advantage 40)

Advantage Spot On za mačke 4 x 0,4 ml (Advantage 40)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Spot on je namenjen za mačke in zajce za preprečevanje in zdravljenje proti bolhan, s tem za preprečenje alergijskega dermatitisa (FAD), oziroma kot del zdravljenja. Preberi cel opis

19,99 €
2-12 dni
Cena z dostavo
24,49 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 12 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petissimo ponudbi
Ponudba trgovine Petissimo za izdelek Advantage Spot On za mačke 4 x 0,4 ml (Advantage 40). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00823005
Prijavi napako

Spot on je namenjen za mačke in zajce za preprečevanje in zdravljenje proti bolhan, s tem za preprečenje alergijskega dermatitisa (FAD), oziroma kot del zdravljenja.

Že po 12-24 ur po uporabi, odrasle bolhe od 98-100% ubija, učinkovit proti bolham, ki so v razvoju. - namočanje in kopanje ne zmanjšuje učinkovitost- se lahko uporablja na dolgodlaki mački - učinkovitost traja en mesec- enostavna uporaba Sestavine: Pipete vsebujejo aktivne sestavine Imidacloprid, v različni količini, glede na velikost živali. Predlog: Za mačke za preprečevanje in zdravljenje proti bolham, s tem za preprečenje alergijskega dermatitisa (FAD), oziroma kot del zdravljenja.Odmerek: Nad 4 kg-ov je potrebno uporabiti primerno pipeto, ki ustreza telesni teži: Advantage 80

Advantage Spot On za mačke 4 x 0,4 ml (Advantage 40)
Advantage Spot On za mačke 4 x 0,4 ml (Advantage 40)
19,99 €
v Petissimo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka