GIMPET Malt Soft Extra pasta 100 g

GIMPET Malt Soft Extra pasta 100 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

GIMPET TGOS MALT-SOFT EXTRA je pasta z visoko vsebino vlaknine za raztapljanje mačje dlake.Izdelek Malt Soft Extra je narejena s popravljeno recepturo, vsebuje naravno... Preberi cel opis

11,99 €
2-12 dni
Cena z dostavo
16,49 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 12 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petissimo ponudbi
Ponudba trgovine Petissimo za izdelek GIMPET Malt Soft Extra pasta 100 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatek za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00822BF4
Prijavi napako

GIMPET TGOS MALT-SOFT EXTRA je pasta z visoko vsebino vlaknine za raztapljanje mačje dlake.Izdelek Malt Soft Extra je narejena s popravljeno recepturo, vsebuje naravno čistega, bogatega okusa slada, posebne olja in visoki delež derivate laktoze TGOS*. Različni balastni snovi, ki imajo neobičajno visoko vsebino v izdelku Malt Soft Extra pomagajo naravno odvajanje zaužite dlake ter neprebavljenega materiala. Enostavna rešitev za mačke, ki imajo težave z dlačnim kepicam in njihovim izbruhanjem.

Priporočeni odmerek: postavite na hrano mačke dnevno 4-5 cm-sko (1 cm = 0,5 g) pasto neposredno iz tube. Če je potrebno, se lahko odmerek podvoji.

Dodatna mačja hrana.Vsebina sestavine: Surovi protein 3,0 %, Surove maščobe 39,0 %, Surovi pepel 4,9 %, Surova vlaknina 4,0 %, Vsebina vlage 9,8 %, (* Trans-galakto-oligoszharid, derivat mlečnega sladkorja)Sestavine: izvleček slada (43%), olja in maščobe, celuloza (6%), derivati mlečnega sladkorja, ki vsebuje TGOS. Z Antioksidantom: EU dodatki. Hranite v suhem prostoru.

GIMPET Malt Soft Extra pasta 100 g
GIMPET Malt Soft Extra pasta 100 g
11,99 €
v Petissimo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka