Kavč SPLITBACK SOFA BED z rokonasloni-Temno siva

Kavč SPLITBACK SOFA BED z rokonasloni-Temno siva

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

ELEGANTEN KAVČ SPLITBACK SOFA BED Z ROKONASLONI – kombinacija funkcionalnosti, dizajna in udobjaDanska kakovostna blagovna znamka ima veliko energije, strasti in strok... Preberi cel opis

2.085,00 € -10 %
1.878,00 €
21-28 dni
-10 %2.085,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 21 - 28 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:59.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Salonpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Salonpohistva.si za izdelek Kavč SPLITBACK SOFA BED z rokonasloni-Temno siva. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Širina (cm)
200
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0080F127
Prijavi napako

ELEGANTEN KAVČ SPLITBACK SOFA BED Z ROKONASLONI – kombinacija funkcionalnosti, dizajna in udobjaDanska kakovostna blagovna znamka ima veliko energije, strasti in strokovnega znanja pri razvoju novih stanovanjskih elementov. Izdelki so prvorazredni, sodobnega dizajna, udobni in funkcionalni. Multifunkcijski kavč z elegantno in klasično obliko vas vabi, da se sprostite in uživate. Združite kavč s stolom in maksimalno izkoristite vaš dnevni prostor.

DANSKI DIZAJN IN ŠIROKA PALETA BARVNIH PREVLEK IN OKVIROVSPLITBACK SOFA BED je elegantno oblikovan kavč danskega dizajna in je v prvem razredu ležišč. Kavči so narejeni ročno za edinstveno in osebno oblikovanje vašega prostora. Še posebej pomembni so minimalistično dizajnirano oblikovani nasloni za roke, v barvi hrasta.Kavč ima na voljo široko paleto različnih barv in različnih nogic. Na izbiro imate 6 različnih tkanin in 8 različne nogic.

KVALITETA ZA VSAKDANJO UPORABO: podnevi in ponočiMultifunkcijski kavč je namenjen za vsakdanjo uporabo, saj ima visokokvaliteten okvir in udobno vzmetnico. Notranjost vzmetnice je sestavljena iz žepkastih vzmeti visoke kakovosti. Žepki vam omogočajo in ponujajo udobno sedenje in dobro kakovost za počitek. Jedro vzmetnice je višine 5 cm. Višina celotne vzmetnice je pa 17 cm. Prevleka vzmetnice je zračna, snemljiva in pralna na 60 stopinj Celzija. Priporočljivo je, ko prejmete kavč, da pustite vzmetnico na zračnem prostoru na ravni površini 48 ur, da se napihne do polne velikosti.

RAZLIČNI POLOŽAJI KAVČA:Hrbtna stran je razdeljena na dva dela individualno in nastavljiva v tri položaje: kavč, sprostitev, branje. 3 položaji v hrbtnem delu so zelo enostavni za uporabo in zelo možni in trpežni.

TEHNIČNI PODATKI:Material:

Tkanina (100% poliester)Barva prevleke:

Črna (582)Svetlo modra (525)Rdeča (561)Temno siva (216)Svetlo siva (521)Peščena/bež (537)Nogice:

na voljo imate tudi druge nogice (8 različnih)Dimenzija:

širina brez naslona za roke 200 cmširina z naslonom za roke 232 cmvišina: 56 cm115 x 210 cm (ležišče)











Kavč SPLITBACK SOFA BED z rokonasloni-Temno siva
Kavč SPLITBACK SOFA BED z rokonasloni-Temno siva
1.878,00 €
v Salonpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka