PLANET stikalo/switch FSD-803, 8-portno

PLANET stikalo/switch FSD-803, 8-portno

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Stikalo FSD-803 podpira hitrosti do 10/100Mbps in je idealno za manjša podjetja in domače uporabnike, ki iščejo donosno rešitev za upravljanje mreže. Oblikovano je kompak... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
34,46 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Senetic ponudbi
Ponudba trgovine Senetic za izdelek PLANET stikalo/switch FSD-803, 8-portno. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Full duplex mode
da
Št. portov
8
Teža (v kg)
0.33 kg
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007F75DE
Prijavi napako
Stikalo FSD-803 podpira hitrosti do 10/100Mbps in je idealno za manjša podjetja in domače uporabnike, ki iščejo donosno rešitev za upravljanje mreže. Oblikovano je kompaktno. Primerno za omrežja od 10 do 50 uporabnikov.

FSD-803 podpira shemo Store-and-Forward, ki zagotavlja hitro odzivnost in visoko integriteto podatkov. Naprava zagotavlja večjo pasovno širino, odpravljanje nepotrebnega prometa in zmanjševanje obremenjenosti.

Namestitev, uporaba in odpravljanje težav so enostavni, s čimer je naprava res optimalna rešitev za manjša poslovna okolja.

Lahko dostopen gumb za vklop/izklop na strani omogoča nižje stroške porabe.
PLANET stikalo/switch FSD-803, 8-portno
PLANET stikalo/switch FSD-803, 8-portno
26,29 €
v Senetic

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka