masturbator ULTRA DEEP THROAT

masturbator ULTRA DEEP THROAT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izdelek DEEP THROAT CUP je izdelan iz vrhunskega medicinskega silikona, ki ima vgrajeno posebno zaklopko, ki omogoča občutke vakuma, ta pa povzroči nepozabne občutke sesa... Preberi cel opis
15,95 €
7-10 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
19,85 €
Dobavljivost

ZADNJI KOS Dobavljivo v 7 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:38.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek masturbator ULTRA DEEP THROAT. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX000CBAA2
Prijavi napako
Izdelek DEEP THROAT CUP je izdelan iz vrhunskega medicinskega silikona, ki ima vgrajeno posebno zaklopko, ki omogoča občutke vakuma, ta pa povzroči nepozabne občutke sesanja. Posebna oblika izdelka pa pomaga doseči enkraten oprijem penisa, ki pripelje do izredno realističnih občutkov. Napredna tehnologija v izdelku omogoča enkraten oprijem, z dodanimi vibracijami in zvokom, ki nastanejo ob uporabi pa resnično pripeljejo do realističnega občutka globokega grla. Proizvajalec priporoča uporabo kondoma, pri večkratni uporabi Dolžina izdelka: 180 mm Premer izdelka: 80 mm POGOSTA VPRAŠANJA: Kaj je TENGA? Tenga je revolucionarna nova "igračka" za odrasle, ki ustvari izredno realistične seksualne občutke. Poseben ONACUP izdelava izdelka vas bo pripeljala do občutkov, ki jih nikoli prej še niste doživeli. Kje se TENGA izdeluje? Tenga je zasnovana in izdelana na Japonskem, prizvajalec Tenga Co Ltd. Komu je TENGA namenjena? Tenga je namenjena vsem moškim, ki so stari več kot 18 let in si želijo popestriti svoje intimne trenutke. Tenga je tudi ideja za odlično darilo, za različne priložnosti. Kolikokrat lahko TENGO uporabimo? V primeru neuporabe kondoma proizvajalec zaradi higienskih standardov priporoča le enkratno uporabo, če pa uporabljamo kondom je primerna za večkratno uporabo. Izdelek se po uporabi zaradi dodanega lubrikanta ne sme spirati z vodo. Kje in kako lahko izdelke TENGA shranjujemo? Shranjevanje artiklov je primerno na sobni temperaturi, izdelki naj ne bodo izpostavljeni visokim ali nizkim temperaturam. V izdelek ne dodajajte svojih lubrikantov ali ostalih kozmetičnih sredstev. Izdelek skrbno varujte pred otroki. Kateri lubrikant je dodan izdelkom TENGA? Vsem izdelkom je dodan lubrikant, ki je dermatološko in klinično testiran na Japonskem. Sestava lubrikanta: voda, glicerin, sodium polyacrylate, phenoxy etanol, paraben. Kako se TENGA uporablja? Odstranite zaščitno prevleko iz izdelka Odstranite pečat, pokrov na izdelku Vstavite penis v odprtino, ki ji je dodan lubrikant Potiskajte izdelek gor in dol
masturbator ULTRA DEEP THROAT
masturbator ULTRA DEEP THROAT
15,95 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka