REMINGTON brivnik PR1350 Aqua plus

REMINGTON brivnik PR1350 Aqua plus

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Power Series Aqua Pro brivnik združuje našo inovativno ComfortPivot glavo in ActiveContour tehnologijo, ki zagotavljata natančno in gladko britje tako obraza kot vratu. 3... Preberi cel opis
66,81 €
2-4 dni
Cena z dostavo
69,71 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Notino ponudbi
Ponudba trgovine Notino za izdelek REMINGTON brivnik PR1350 Aqua plus. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Gibljive brivne glave Ta podatek pove ali so brivne glave na napravi gibljive ali ne. Gibljive brivne glave se lepše prilagajajo obliki obraza, in tako poskrbijo za boljše in temeljitejše britje.
da
Kabel
ne
Št. brivnih glav
3
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007ACEBB
Prijavi napako
Power Series Aqua Pro brivnik združuje našo inovativno ComfortPivot glavo in ActiveContour tehnologijo, ki zagotavljata natančno in gladko britje tako obraza kot vratu. 3 neodvisno gibljive brivne glave se prilagajajo obliki vašega obraza s povečano prožnostjo, saj zajamejo prav vsako dlačico. Brivnik je 100% vodoodporen in vam tako omogoča britje pod prho ali pa z brivno peno ali gelom. Tudi zaradi antibakterijskih vrtljivih glav je primeren za tiste z občutljivo kožo. DualTrack rezila zagotavljajo 50% večjo pokritost pri britju, s ComfortTrim natančnim prirezovalnikom si boste lahko oblikovali tudi zalizci, Litijeva baterija pa vam bo omogočila 50 min brezžično delovanje po samo 4 urah polnjenja, ki ga nakazujejo led indikatorji. Če vam slučajno zmanjka baterije med samim britjem pa brivnik omogoča delovanje tudi priključen na omrežje.
REMINGTON brivnik PR1350 Aqua plus
REMINGTON brivnik PR1350 Aqua plus
66,81 €
v Notino

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka