auna DiscoFever LED Bluetooth Karaoke naprava LED 7" TFT zaslon CD USB črne barve (KS1-DiscofeverLED BK)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Bluetooth karaoke naprava s 7'' TFT zaslonom, LED svetlobno show, vključno z mikrofonom in karaoke CD.

Mikrofonski oddelek z dvema 6,3 mm jack vhodoma, samostoj... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek auna DiscoFever LED Bluetooth Karaoke naprava LED 7" TFT zaslon CD USB črne barve (KS1-DiscofeverLED BK). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Povezljivost
Priključki
Št. priloženih mikrofonov
1
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00772DE7
Prijavi napako

Bluetooth karaoke naprava s 7'' TFT zaslonom, LED svetlobno show, vključno z mikrofonom in karaoke CD.

Mikrofonski oddelek z dvema 6,3 mm jack vhodoma, samostojnim regulatorjem glasnosti, odmevnim efektom, Key in Balance in tudi A.V.C funkcijo.

CD predvajalnik in USB port, ki podpira MP3 in funkcija snemanja in tudi AUX vhod in AV izhod.

Za glasbene zvezde in mlade talente: auna DiscoFever je kompaktna karaoke naprava, ki je opremeljena z vsem, kar razveseli vsako karaoke srce.

Dinamični mikrofon je priključen, CD, ki je vključeno v dobavi, se nahaja v predvajalniku CD Toploading in prvi duet v senci LED luči se lahko začne. 17,5 cm (7'') TFT barvni zaslon hkrati prikazuje besedilo pesmi - to prispeva k izboljšanju zabave in povezava z zunanjo napravo ni več nujna. Otroci se lahko v svoji sobi posvetijo petju ne da bi zasedli televizor.

Ko se pred televizorjem, monitorjem ali beamerjem združi več ljudi, lahko uporabite za prenos slike video izhod, ki se nahaja na zadnji strani naprave. Preko link izhoda se avdio signal prenese v HiFi sisteme, ojačevalnike ali PA naprave.

Karaoke naprava predvaja celo preko moderne avdio vire. Preko Bluetootha prenaša naprava pesmi iz pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov in tudi vsebuje praktični nosilec za nosilce podatkov. Seveda, preko AUX povezave in USB porta se lahko povežejo tudi zunanji avdio viri.

Sing like a star: nastavljiv odmev in tudi balance efekt izboljšata vokalne barve zvoka. Kritične ušesa lahko kasneje poslušajo posneto mojstrovino na USB ključi.

Auna DiscoFever Bluetooth karaoke naprava vstavi s svojimi svetlobnimi učinki nove zvezde na sceno in poskrbi za nepozabne karaoke trenutke na žurkah ali marsikje drugje, tudi doma, ko si želite spontano zapeti.

auna DiscoFever LED Bluetooth Karaoke naprava LED 7" TFT zaslon CD USB črne barve (KS1-DiscofeverLED BK)
auna DiscoFever LED Bluetooth Karaoke naprava LED 7" TFT zaslon CD USB črne barve (KS1-DiscofeverLED BK)
186,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka