CRESSI OTR PLAVALNA OČALA DE202022 MINI COBRA KID GOGGLES

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
MINI COBRA KID’S SWIM MASK CLEAR/BLUE DE202022:

Otroška plavalna očala Mini Cobra so namenjena otrokom starim od 7-15 let in se odlično prilegajo večini otroških obraz... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Intersport ponudbi
Ponudba trgovine Intersport za izdelek CRESSI OTR PLAVALNA OČALA DE202022 MINI COBRA KID GOGGLES. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX006726B1
Prijavi napako
MINI COBRA KID’S SWIM MASK CLEAR/BLUE DE202022:

Otroška plavalna očala Mini Cobra so namenjena otrokom starim od 7-15 let in se odlično prilegajo večini otroških obrazov, saj jih odlikuje karakteristika elastičnosti in oblika, da so iz enega kosa. Vključujejo leče, ki so odporne proti praskam in proti rosenju znotraj leč.
Imajo silikonski pas ter mikrometrske nastavljive zaponke, ki omogočajo optimalno prilagoditev naglavnega traku. Visoko kakovostni silikon zagotavlja široko območje tesnjenja z odličnim prileganjem.
Imajo možnost menjave nastavljivega pasu z drugimi modeli iz zbirke Cressi. Priložena je tudi posebna embalaža, ki zagotavlja, da očala ohranjajo omenjene lastnosti, tudi v daljšem časovnem obdobju. Primerna so za rekreativno plavanje v odprtih vodah. Širina očal : 114mm

]]>
CRESSI OTR PLAVALNA OČALA DE202022 MINI COBRA KID GOGGLES
CRESSI OTR PLAVALNA OČALA DE202022 MINI COBRA KID GOGGLES
29,99 €
v Intersport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka