NUX digitalni kitarski ojačevalec MIGHTY 15SE

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kitarski ojačevalci in efekti Nux spadajo pod okrilje svetovnega podjetja Cherub Technologies Ltd. Podjetje je nastalo s preporosto idejo - narediti izdelke, ki spodbujaj... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite

Cena je bila osvežena danes ob 00:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Hartman ponudbi
Ponudba trgovine Hartman za izdelek NUX digitalni kitarski ojačevalec MIGHTY 15SE. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč (v W)
15 W
Za inštrument
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0064C908
Prijavi napako
Kitarski ojačevalci in efekti Nux spadajo pod okrilje svetovnega podjetja Cherub Technologies Ltd. Podjetje je nastalo s preporosto idejo - narediti izdelke, ki spodbujajo kitarista k igranju in ustvarjanju. Naj gre za profesionalca, amaterja ali rok zvezdo, široka paleta analognih in digitalnih izdelkov prav zagatovo zadovolji vsak glasbeni žanr.

Modeli Nux Mighy 15, 30 in 50: Vsi modeli uporabljajo 32-bitno DSP tehnologijo in TS/AC tehnologijo, kar pomeni, odlično simulacijo analognega signala. To se čuti pri igranju in samem zvoki.

Nux Mighty 15 je je 15 W ojačevalec, ki ponuja odličen zvok in EFX zvoke zahvaljujoč vrhunski tehnologjii.
NUX digitalni kitarski ojačevalec MIGHTY 15SE
NUX digitalni kitarski ojačevalec MIGHTY 15SE
96,90 €
v Hartman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka