KLARSTEIN večnamenski industrijski sesalec REINRAUM, 2000W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Industrijski sesalec Reinraum znamke Klarstein opazno lajša čiščenje talnih površin velikih dimenzij. Sesalec bodo cenili predvsem obrtniki, saj vsebuje eno 1600 W vtični... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek KLARSTEIN večnamenski industrijski sesalec REINRAUM, 2000W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Moč (W)
2000
Velikost posode (l)
60
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX005A9247
Prijavi napako
Industrijski sesalec Reinraum znamke Klarstein opazno lajša čiščenje talnih površin velikih dimenzij. Sesalec bodo cenili predvsem obrtniki, saj vsebuje eno 1600 W vtičnico za neposredno spajanje žage ali vrtalnika, ki je zavarovana po klasi IP44, zato pa je odporna na prah in druge nečistoče. Drobci v času žaganja, ali prah v času vrtanja ne bodo več označevali napornega čiščenja, saj je ta sesalec orientiran na to, da jih čimbolj efektivno odstrani.

Velika moč 20000 W se bo brez težav spoprijela s sesanjem prahu, blata ali umazane vode, ki se nabirajo v rezervoarju iz nerjavečega jekla, s prostornino 60 litrov. V času mokrega sesanja, delo opazno lajša nataknjena metla ali gumijasta lopatica za odstranjevanje viška vode. Velika prostornina rezervoarja jamči prijetno sesanje velikih površin, brez potrebe po nekajkratnem praznenju njegove vsebine. Odvodna cevka je odstranljiva, zato lajša praznenje rezervoarja. Pri suhem sesanju je največja prednost HEPA filter za čiščenje prahu, cvetnega prahu in drugih toksičnih nečistoč iz zraka. Nedostopna mesta in kote očisti gladka ščetka, druga ščetka pa bo hitro poskrbela za utore (npr. med ploščicami). Če cevko zvijete, se naprava spremeni v praktični pihalnik za odstranjevanje listja.

Dve klip-zapirali varno in stabilno pričvrstita motor na rezervoar, obenem pa lajša tudi praznenje rezervoarja Štiri kolesca in ročka na zgornji strani omogočajo preprosto premikanje naprave. Izjemno dolg kabel, ki je kar osem metrov, lajša svobodno premikanje po prostoru.
KLARSTEIN večnamenski industrijski sesalec REINRAUM, 2000W
KLARSTEIN večnamenski industrijski sesalec REINRAUM, 2000W
228,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka