NIKON objektiv AF-S NIKKOR 24–70mm f/2.8E ED VR

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nikon objektiv AF-S NIKKOR 24–70mm f/2.8E ED VR je visoko kakovosten standarden zoom objektiv, s katerim boste zajemali visoko kakovostne profesionalne posnetke. Ta kompa... Preberi cel opis
2.079,00 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
2.081,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 3-5 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Barva
Goriščna razdalja (v mm) Ta podatek Vam pove vrednost goriščne razdalje objektiva. Goriščna razdalja je po definiciji določena kot razdalja med optičnim centrom objektiva in ostro projekcijo neskončno oddaljenega objekta.
24 mm
Najmanjša razdalja ostrenja (v cm) Ta podatek nam preprosto povedano pove pri kateri najmanjši oddaljenosti od predmeta slikanja, bo slika le tega še jasna oz. izostrena.
38 cm
Premer (v mm)
82 mm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0054FDC6
Prijavi napako
Nikon objektiv AF-S NIKKOR 24–70mm f/2.8E ED VR je visoko kakovosten standarden zoom objektiv, s katerim boste zajemali visoko kakovostne profesionalne posnetke. Ta kompaktno zasnovan in izjemno trpežen objektiv je primeren za intenzivne profesionalne uporabnike, odličen je za širokokotne in srednje telefoto nastavitve.

Ima zaslonko f/2,8, z goriščnico 24 – 70 mm, ki zagotavlja odlično zmogljivost pri šibki svetlobi, saj omogoča optimalno osvetljavo v celotnem obsegu zooma. Prenovljena optična zasnova objektiva učinkovito preprečuje barvno popačenje in zagotavlja vrhunsko zmogljivost, rezultat pa so jasni in kontrastni posnetki.

Odlikuje ga VR tehnologija, ki poskrbi za zmanjševanje tresljajev ter elektromagnetni mehanizem zaslonke, ki omogoča bolj natančno osvetljavo pri hitrem (rafalnem) zajemanju. Za tiho in hitro delovanje samodejnega ostrenja bo poskrbel Silent Wave motor, ki hkrati omogoča tudi nemoten prehod na ročno ostrenje.

Pohvali se z nanokristalno prevleko, ki uspešno preprečuje podvojen vir svetlobe in notranji odboj svetlobe ter tako poskrbi za bolj jasen posnetek. Poleg tega pa ima tudi fluorov premaz, ki je nameščen na zaščitno steklo prednjega in zadnjega elementa objektiva, zaradi česar je izjemno enostaven za vzdrževanje. Ta zagotavlja učinkovito odbijanje vode, prahu in druge umazanije, brez, da bi pri tem vplival na kakovost zajetega posnetka.

Vsebina paketa:

Nikon objektiv AF-S NIKKOR 24–70mm f/2.8E ED VR
ODstranljiva sončna zaslonka z zaklepanjem
Mehka torbica za objektiv
NIKON objektiv AF-S NIKKOR 24–70mm f/2.8E ED VR
NIKON objektiv AF-S NIKKOR 24–70mm f/2.8E ED VR
2.079,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka