STANLEY macola Fatmax, 1360 g (1-56-001)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Macola Fatmax, 1360 g (1–56–001), blagovne znamke Stanley, je nepogrešljivo orodje pri rudarstvu ali kamnoseštvu, saj za zamah ne potrebuje veliko prostora. Idealno je za... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 00:49.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Misaron.si ponudbi
Ponudba trgovine Misaron.si za izdelek STANLEY macola Fatmax, 1360 g (1-56-001). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004E7CF5
Prijavi napako
Macola Fatmax, 1360 g (1–56–001), blagovne znamke Stanley, je nepogrešljivo orodje pri rudarstvu ali kamnoseštvu, saj za zamah ne potrebuje veliko prostora. Idealno je za zabijanje dlet ali svedrov, izjemno priročno pa je tudi za luknjanje s prebijalom.

Kovana konstrukcija kladiva sestoji iz enega kosa, zaradi česar je zagotovljena izjemna moč in trpežnost. Ergonomsko oblikovan gumiran ročaj kladiva je prevlečen s termoplastom, ki zagotavlja zanesljiv in udoben oprijem. Poleg tega se pohvali s patentirano Anti-Vibe™ tehnologijo, ki skrbi za učinkovito blaženje vibracij in na ta način omogoča dolgotrajno udobno delo.

Izdelan je iz visoko trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.
STANLEY macola Fatmax, 1360 g (1-56-001)
STANLEY macola Fatmax, 1360 g (1-56-001)
39,01 €
v Misaron.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka