G&L Tribute ASAT Classic Emerald Blue

G&L Tribute ASAT Classic Emerald Blue

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:The G&L Tribute ASAT Classic v Smaragdno modra je kitara, ki združuje klasičen dizajn z moderno igralnostjo. Tukaj je podroben ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:37.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek G&L Tribute ASAT Classic Emerald Blue. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02E1A699
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:The G&L Tribute ASAT Classic v Smaragdno modra je kitara, ki združuje klasičen dizajn z moderno igralnostjo. Tukaj je podroben opis izdelka: Telo in konstrukcija: Material telesa: Topol Končaj: Smaragdno modra kovinska Nabiralnik: Želva (1-slojna bela) Vrat: Material: Javor Končaj: Vintage saten Oblika vratu: Srednji C Fratboard: palisander Prečke: 22 srednji jumbo nikelj Pickupi in elektronika: Prevzem mostu: Enojna tuljava G&L MFD, ki jo je zasnoval Leo Fender Prevzem vratu: Enojna tuljava G&L MFD, ki jo je zasnoval Leo Fender Kontrole: Glavna glasnost, glavni ton, 3-smerni izbirnik dvigala Strojna oprema: Most: Klasično škatlasto jeklo s posameznimi medeninastimi sedeži Uglaševalci: Zatesnjeno tlačno ulito Dodatne lastnosti: G&L Tribute ASAT Classic je uokvirjen v klasičen jekleni most v škatli, njegov most z enotuljavnim dizajnom magnetnega polja (MFD) pa zagotavlja jasen napad s kompleksnimi harmoniki. . MFD vratni dvigalka ponuja bogato tonsko paleto, od okroglih čistih jazz tonov do gostega, grobega bluesa. Kombinacija topolovega telesa in javorjevega vratu zagotavlja uravnotežen ton z ubijalsko vzdržljivostjo. Prilagodljivi polni kosi mulčarjev MFD omogočajo fino nastavitev odziva strun.
G&L Tribute ASAT Classic Emerald Blue
G&L Tribute ASAT Classic Emerald Blue
610,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka