Blackstar HT-5R-MKIII

Blackstar HT-5R-MKIII

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:HT-5R MK III ponese cenjeno zasnovo iz nagrajene serije MkII v nove višine z neverjetno zmogljivostjo, čudovitim videzom in nov... Preberi cel opis
729,00 € -4 %
699,00 €
-4 %729,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Blackstar HT-5R-MKIII. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02E1623C
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:HT-5R MK III ponese cenjeno zasnovo iz nagrajene serije MkII v nove višine z neverjetno zmogljivostjo, čudovitim videzom in novimi funkcijami, ki spreminjajo igro, od izboljšanega zvoka do dodatka programske opreme za simulator zvočnikov CabRig™ na osnovi IR. Ventilski ojačevalniki najbolje zvenijo, ko jih zavrtite edinstven občutek, dinamika in naravna kompresija ventilske močnostne stopnje, ki teče vroče, na splošno velja za sveti gral kitarskega tona. Težava je v tem, da nastavitev vašega 100 W ventilskega ojačevalnika na te prostornine ni praktična ne za vas ne za vaše sosede. HT-5R MK III vam s svojim edinstvenim potisnim in vlečnim ojačevalnikom nudi to želeno zmogljivost ventila pri glasnostih, primernih za domačo vadbo in snemanje. HT-5R MK III ima 2 kanala, clean in overdrive, vsak z 2 glasovnimi možnostmi. Z HT-5R MK III vsako glasovno stikalo uvaja obsežne spremembe vezja tako v predojačevalcu kot v ojačevalniku moči za poustvarjanje pristnih referenčnih tonov brez kompromisov. To vključuje izražanje EQ, položaj sklada tonov v tokokrogu, ojačanje in dušenje ojačevalnika moči. Dosezite raznolike tonske možnosti s pritiskom enega samega stikala! Poleg tega, da zagotavlja zajem pripravljenih tonov ventilov pri kateri koli glasnosti, je HT-5R MK III opremljen z neposrednim izhodom USB-C, ki lahko pošlje 2 kanala (levega in desnega) v vaš DAW, kar zagotavlja najpreprostejši način za zajemanje pristnega tona ventila v snemanje brez potrebe po vmesniku. CabRig™, vodilni simulator zvočnikov na osnovi IR, je v HT-5R MK III standarden in ponuja na stotine različnih kombinacij omar, mikrofonov in prostorov. Shranite priljubljene v tri prednastavitve za enostaven dostop neposredno iz ojačevalnika. Prenesite vrhunske zvoke v svoje slušalke, monitorje in mikse. 5 vatna kombinacija ECC83 predojačevalni ventil, 12BH7 močnostni ojačevalni ventil Edinstvena zasnova ojačevalnika moči push-pull 2 kanala Glasovi z nožnim preklopom za Clean in Overdrive Zmanjšanje moči na 0,5 W USB-C avdio izhod Simulator kabineta DSP na osnovi CabRig IR XLR DI izhod Na novo zveneča studijska kakovost Reverb Priloženo nožno stikalo z 2 gumboma 8-16? vtičnica za podaljšek zvočnika 1×12 Blackstar zasnovan zvočnik
Blackstar HT-5R-MKIII
Blackstar HT-5R-MKIII
699,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka