Izdelki sekundarne kakovosti Hidro peči na pelete - 20 kW - za 380 m3/25 L vode

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Na enostaven način postanite zeleni - peči na pelete MSW ponujajo hiter in enostaven način za znižanje stroškov ogrevanja in zmanjšanje ogljičnega odtisa! Zaradi visoke t... Preberi cel opis
1.929,00 €
1-3 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

1 izdelkov na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Expondo ponudbi
Ponudba trgovine Expondo za izdelek Izdelki sekundarne kakovosti Hidro peči na pelete - 20 kW - za 380 m3/25 L vode. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta peči
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02D7B871
Prijavi napako
Na enostaven način postanite zeleni - peči na pelete MSW ponujajo hiter in enostaven način za znižanje stroškov ogrevanja in zmanjšanje ogljičnega odtisa! Zaradi visoke toplotne moči in nizkih stroškov goriva prihranite denar kljub začetnim stroškom - vse to ob hkratnem zmanjšanju ogljičnega odtisa! Pri tem z nekaj preprostimi koraki namestite dimnik na pelete, ki ga lahko uporabljate tudi za ogrevanje vode , upravljanje z gumbom za zagon in daljinskim upravljalnikom pa je preprosto. Velika posoda za pepel zmanjšuje število praznjenj, tako da se ne grejete le poceni, temveč tudi zelo udobno. Sodobne peči na pelete odlikujeta izjemna zmogljivost in izjemno dolg čas delovanja. Velika, 30-kilogramska posoda za gorivo zagotavlja neprekinjeno gorenje od 10 do 30 ur s porabo peletov od 1,0 do 3,0 kg/h. S pečjo na pelete lahko enostavno ogrevate prostore, velike do 380 m3. Segrejte 25 l vode (pri 3 barih) na želeno temperaturo. Skupna moč 20 kW in do 90-odstotna učinkovitost zagotavljata, da lahko dosežete želeno temperaturo in hkrati prihranite pri gorivu in energiji. Prav tako je upravljanje popolnoma samodejne peči na pelete zelo enostavno. Napravo upravljajte z natančnim termostatom, pregledno organizirano nadzorno ploščo ali priloženim daljinskim upravljalnikom. Za takojšnjo toploto pa pečico preprosto vklopite s pritiskom na gumb. Zaradi uporabniku prijazne zasnove je tudi čiščenje hitro in enostavno. Peč na pelete je izdelana iz trpežne mešanice visokokakovostnega ogljikovega jekla in hladno valjanega jekla, zato poleg učinkovitega oddajanja toplote zagotavlja tudi vzdržljivost. Zaradi privlačnega srebrnega dizajna je energijsko učinkovit grelnik tudi prava paša za oči v vsakem prostoru. Opomba: Ta peč na pelete ima priključek za vodo (3/4''), ekspanzijsko posodo, obtočno črpalko, samodejni dovod vode, ventil in je združljiva s kompletom cevi za peč na pelete s številko izdelka 10062361. Varnostno obvestilo: Ne uporabljajte te naprave za vozila, kot so avtomobili, prikolice, tovornjaki in podobno.
Izdelki sekundarne kakovosti Hidro peči na pelete - 20 kW - za 380 m3/25 L vode
Izdelki sekundarne kakovosti Hidro peči na pelete - 20 kW - za 380 m3/25 L vode
1.929,00 €
v Expondo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka