KLARSTEIN električni kamin Bergamo

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prijetno vzdušje kamina in dima. Električni kamin Bergamo od podjetja Klarstein v vsakem prostoru pričara realitično iluzijo plamenov. Nežna svetloba varljivo opon... Preberi cel opis
358,80 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
374,79 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek KLARSTEIN električni kamin Bergamo. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta kamina
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00E6580E
Prijavi napako
Prijetno vzdušje kamina in dima. Električni kamin Bergamo od podjetja Klarstein v vsakem prostoru pričara realitično iluzijo plamenov. Nežna svetloba varljivo oponaša resnične plamene in tleča drva in takoj ustvari prijetno, romantično vzdušje. Po želji se lahko vklopi ogrevanje, ki takoj širi toploto in deluje z zmogljivostjo 900 ali 1800 W. Vgrajen regulator termostata omogoča nastaviti zahtevano temperaturo prostora in kurjava se avtomatično vključi ali izključi. Kompakten in rustikalen: klasičen dizajn kamina Klarstein Bergamo pritegne s svojim preprostim in elegantnim videzom brez odvečnih okraskov. Konstrukcija z mat črnim videzom lesa prispeva k dobremu vzdušju skupaj z vrati kamina, za katerimi so skriti elementi za upravljanje. Posebno središče je dekorativni shranjevalni prostor za drva v spodnjem delu kamina. Ko se vključi LED iluzija plamena z žarečimi drvi narejenimi iz smole, takoj zavlada vzdušje prasketajočega kamina - in to celo popolnoma neodvisno od kurjave! Za regulacijo iluzije plamena je na razpolago regulator zatemnitve, ki povzroči, da LED diode ustvarijo ogenj ali samo tlijo. Ni važno, ali je vaše pohištvo rustikalno ali sodobno: kamin Bergamo od podjetja Klarstein povsod pričara romantično vzdušje in omogoča brez ognja in dima občutek sedenja pred prasketajočim ognjem. Ta izdelek je namenjen samo za dobro izolirane prostore ali za priložnostno uporabo.
KLARSTEIN električni kamin Bergamo
KLARSTEIN električni kamin Bergamo
358,80 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka